advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Camper verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle campers, u krijgt een vergoeding en wij halen uw kampeerwagen gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen jouw camper in iedere staat
  • Tweedehands campers met en zonder schade
  • Wij halen de kampeerwagen gratis op
  • Direct contant geld en RDW vrijwaring
  • Altijd een mooie vergoeding voor jouw camper
  Camper verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Campers

  Naast auto's kopen wij ook vrachtwagens, brommobielen en campers in. Bezit je een kampeerwagen? Waag eens een poging en laat hem vrijblijvend taxeren!

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Autosloperij.nl is reeds jaren actief en kocht tienduizenden voertuigen in. Onze service is 100% vrijblijvend. Je bepaalt zelf of je akkoord gaat.

   afbeelding

  Eerlijke prijs

  Je ontvangt bij ons een eerlijke prijs voor je kampeerauto. Vind je het bod alsnog te laag? Dan hoef je niet akkoord te gaan. Je mag er ook later nog op terugkomen.

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Onze dienstverlening is inclusief gratis ophalen in Nederland en België. In overleg met een medewerker bepaal je zelf waar en wanneer de camper opgehaald wordt.

  Camper verkopen

  Ben je in het bezit van een oude camper die je eigenlijk niet langer aan wilt houden, omdat deze rijp is voor de sloop of simpelweg niet meer voldoet aan je wensen? Dan kun je overgaan tot verkoop. Het zoeken van een geschikte koper kan veel tijd kosten en een camper kan – zeker vanwege zijn omvang – erg in de weg staan. Om die reden kun je besluiten om de camper of kampeerwagen te verkopen aan een autosloperij. Een autosloperij is minder specifiek in zijn eisen dan de gemiddelde particuliere koper of handelaar. Daardoor loopt u geen risico dat de koper later terug komt om te klagen.

  De autosloperij is voornamelijk geïnteresseerd in de waarde van camper onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Je kunt er daarom voor allerlei soorten camper terecht. Of het nu gaat om een compacte camper, een halfintegraal model, een alkoof model, een integraal model of een buscamper.

  Kampeerwagen of busje online verkopen

  Een kampeerwagen of kampeerbusje, het Nederlandse woord voor camper, wordt ook wel mobilhome of kampeerauto genoemd. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn er verschillende merken op de markt.

  Camper merken

  Hieronder vindt u een opsomming van verschillende camper merken waarvan wij de laatste jaren taxaties en verkopen hebben uitgevoerd:

  Adria, Ahorn, Airstream, Alpha, Arca, Arto, Bavaria, Benimar, Bimobil, Blucamp, Bürstner, Butler, Carthago, CB, Challenger, Chausson, CI, Concorde, Cristall, CS-Reisemobile, Dethleffs, Elnagh, Eriba, Eura Mobil, Flair, Fleetwood, Frankia, Froli, Globecar, GMC motorhome, Gulf Stream, Hehn, Hobby, HRZ, Hymer, Joint, Kabe, Karmann-Mobil, Knaus, La Strada, Laika, LMC, Maesss Motorhomes, McLouis, Mobilvetta, Newmar, Niesmann+Bischoff, PhoeniX, Pilote, Pössl, ProLiner, Rapido, Roadtrek, Roller Team,Sportsmobile, Sun Roller, Sunlight, TEC, Teschner, TravelSleeper, Volkswagen, Vario Mobil, Volkner Mobil, Weinsberg, Westfalia, Wingamm, Winnebago, Xplorer.

  Staat de fabrikant van jouw camper niet in het rijtje? Geen zorgen! Wij stellen geen eisen aan merken of types.

  Camper verkopen

  Voordeel van een kampeerauto verkopen aan de autosloperij?

  Het is logisch dat je een sloopcamper aan de sloperij verkoopt. Voor een tweedehands camper die nog rijdt, is dat misschien minder logisch. Toch kun je altijd vrijblijvend een poging wagen. Je bent namelijk niet verplicht om akkoord te gaan met het uitgebrachte bod.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Camper verkopen?

  Camper verkopen?

  Online snel en gemakkelijk je camper verkopen aan de autosloperij of autosloop via Autosloperij.nl.

  Telefonisch contact

  Telefonisch contact

  Neem direct telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter. Een medewerker zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je opnemen.

  Vrijblijvend bod

  Vrijblijvend bod

  Een medewerker brengt volledig vrijblijvend een marktconform bod uit op de camper. Je bepaalt zelf of en wanneer je akkoord gaat met het bod.

  Direct cash en vrijwaring

  Direct cash en vrijwaring

  Ga je akkoord met het uitgebrachte bod? Dan komen wij de camper gratis ophalen.Je ontvangt ter plekke cash en een vrijwaringsbewijs.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl