advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Camper verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle campers, u krijgt een vergoeding en wij halen uw kampeerwagen gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen uw camper in iedere staat
  • Tweedehands campers met en zonder schade
  • Wij halen uw kampeerwagen gratis op
  • Direct contant geld en RDW vrijwaring
  • Altijd een mooie vergoeding voor uw camper
  Snel uw camper verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Campers

  Naast auto's kopen wij ook vrachtwagens, brommobielen en campers. Bezit u een kampeerwagen? Waag eens een poging en laat uw auto taxeren!

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Autosloperij.nl is reeds jaren actief en kocht duizenden voertuigen in. Onze service is bovendien gratis en vrijblijvend. U bepaalt zelf o u akkoord gaat.

   afbeelding

  Eerlijke prijs

  U ontvangt bij ons een eerlijke prijs voor uw kampeerauto. Vindt u het bod alsnog te laag? Dan hoeft u niet akkoord te gaan. U mag er ook later op terugkomen.

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Onze dienstverlening is inclusief het ophalen in Nederland en België. In overleg met een medewerker bepaalt u waar en wanneer de camper opgehaald wordt.

  Camper verkopen

  Bent u in het bezit van een oude camper die u eigenlijk niet langer aan wilt houden, omdat deze rijp is voor de sloop of simpelweg niet meer voldoet aan uw wensen? Dan kunt u overgaan tot verkoop. Het zoeken van een geschikte koper kan veel tijd kosten en een camper kan erg in de weg staan. Om die reden kunt u besluiten om uw camper of kampeerwagen te verkopen aan de sloperij. Een autosloop is minder specifiek in zijn eisen dan de particuliere koper. Bovendien zijn zij beter op de hoogte van eventuele gebreken en loopt u daardoor minder risico dat de koper later terug komt om te klagen. De autosloperij is voornamelijk geïnteresseerd in de waarde van camper onderdelen die hergebruikt kunnen worden. U kunt daarom voor allerlei soorten camper terecht. Of het nu gaat om een compacte camper, een halfintegraal model, een alkoof model, een integraal model of een buscamper.

  Kampeerwagen of busje online verkopen

  Een kampeerwagen of kampeerbusje, het Nederlandse woord voor camper, wordt ook wel mobilhome of kampeerauto genoemd. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn er verschillende merken op de markt.

  Busje verkopen

  Camper merken

  Hieronder vindt u een opsomming van verschillende camper merken waarvan wij de laatste jaren taxaties en verkopen hebben uitgevoerd:

  Adria, Ahorn, Airstream, Alpha, Arca, Arto, Bavaria, Benimar, Bimobil, Blucamp, Bürstner, Butler, Carthago, CB, Challenger, Chausson, CI, Concorde, Cristall, CS-Reisemobile, Dethleffs, Elnagh, Eriba, Eura Mobil, Flair, Fleetwood, Frankia, Froli, Globecar, GMC motorhome, Gulf Stream, Hehn, Hobby, HRZ, Hymer, Joint, Kabe, Karmann-Mobil, Knaus, La Strada, Laika, LMC, Maesss Motorhomes, McLouis, Mobilvetta, Newmar, Niesmann+Bischoff, PhoeniX, Pilote, Pössl, ProLiner, Rapido, Roadtrek, Roller Team,Sportsmobile, Sun Roller, Sunlight, TEC, Teschner, TravelSleeper, Volkswagen, Vario Mobil, Volkner Mobil, Weinsberg, Westfalia, Wingamm, Winnebago, Xplorer.

  Staat uw camper niet in het rijtje? Dan kunt u het natuurlijk ook proberen. Wij stellen geen eisen aan merken of types.

  Camper verkopen

  Voordeel van kampeerauto verkoop aan de autosloperij?

  Waarschijnlijk is het logisch voor u dat u een sloopcamper aan de sloperij verkoopt. Voor een tweedehands camper die nog rijdt is dat minder logisch. Toch kunt u altijd gratis en vrijblijvend een poging wagen. U bent namelijk niet verplicht om akkoord te gaan met het voorgestelde bod en u bepaalt zelf of en wanneer u akkoord gaat.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Camper verkopen?

  Camper verkopen?

  Online snel en gemakkelijk uw camper verkopen aan de autosloperij of autosloop via Autosloperij.nl.

  Telefonisch contact

  Telefonisch contact

  Neem direct telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter. Een medewerker zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.

  Vrijblijvend bod

  Vrijblijvend bod

  Een medewerker brengt volledig vrijblijvend en gratis een bod uit op uw camper. U bepaalt zelf of en wanneer u akkoord gaat met het bod.

  Direct cash en vrijwaring

  Direct cash en vrijwaring

  Gaat u akkoord met het uitgebrachte bod? Dan komen wij uw camper gratis ophalen. U ontvangt direct een cash en een RDW vrijwaring.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24

    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl