advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Scootmobiel verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle scootmobielen, u krijgt een vergoeding en wij halen uw scootmobiel soms ook gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen uw oude scootmobiel
  • Vaste en opvouwbare scootmobielen
  • Ophalen door heel Nederland en België
  • Direct contant geld bij ophalen
  • Eerlijke vergoeding voor uw scootmobiel
  Scootmobiel verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Scootmobielen

  Verkoop gemakkelijk en snel uw scootmobiel online aan een scootmobiel inkoper.

   afbeelding

  Vergoeding

  Krijg een mooie vergoeding afhankelijk van de staat waarin uw scootmobiel verkeert.

   afbeelding

  Ophalen

  Snel ophalen & (soms ook gratis) ophaalservice in heel Nederland en België.

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Veilig en snel uw scootmobiel verkopen. Honderden mensen gingen u voor!

  Scootmobiel verkopen

  Misschien hebt u ergens in uw berging nog een oude of kapotte scootmobiel staan en wilt uw scootmobiel verkopen. Bijvoorbeeld omdat de vorige eigenaar is overleden, omdat u hem zelf niet meer nodig hebt, omdat de accu niet meer werkt, omdat u een nieuwe hebt gekocht of omdat de motor kapot is gegaan. Als deze gebruikte scootmobiel in de weg staat, dan wilt u hem misschien graag verkopen. Het is sonde om de scootmobiel te laten verpieteren. Bovendien wordt de scootmobiel in de tijd dat u hem niet gebruikt ouder en dus minder waard. Om die reden kunt u uw scootmobiel aanbieden bij de autosloperij. Ook als deze schade heeft. Hoewel u het misschien niet verwacht, kunnen scootmobielen uit elkaar gehaald worden en kunnen de losse onderdelen worden aangeboden aan bedrijven en consumenten. Om die reden kunnen autosloperijen vaak een mooie vergoeding betalen voor uw scootmobiel.

  Scootmobiel verkopen

  Een scootmobiel die niet meer gebruikt wordt, kan erg in de weg staan. Of het nu gaat om een vaste of een opvouwbare scootmobiel, het blijft een groot voorwerp dat een doorn in het oog kan zijn. De autosloperij koopt scootmobielen van alle soorten en maten en alle merken. Voor de volgende scootmobielen kunt u bij ons terecht: Afikim, Excel van Os, Freerider, Handicare, Invacare, Life and Mobility, Meyra Ortopedia, Pride, Quingoe, RVS-scootmobiel, Sunrise medical, Vermeiren, Wizard, Craf matic, Strider, Sterling, Shoprider,Van Os Medical, Drive. Staat uw merk scootmobiel niet in het rijtje, dan kunt u het uiteraard gewoon proberen.

  scootmobielen

  Scootmobiel inkoop in heel Nederland

  Als u hebt besloten de scootmobiel te verkopen dan kunnen wij uw scootmobiel ophalen op locatie. U hoeft dus niet zelf in de weer met uw scootmobiel of met het huren van een aanhanger of trailer. Wij kopen scootmobielen in heel Nederland. Het maakt niet uit of u in het zuiden, het noorden, het westen of het oosten woont. Bovendien is ons bod kosteloos en vrijblijvend.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Neem contact op

  Neem contact op

  Neem telefonisch contact met ons op en vertel ons meer over (de staat van) uw scootmobiel. Aan de hand van uw informatie gaan we aan de slag.

  Bod uitbrengen

  Bod uitbrengen

  Op basis van uw informatie zullen we een bod uitbrengen. Dit bod is vrijblijvend en gratis. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod.

  Ophalen

  Ophalen

  Gaat u akkoord met het uitgebrachte bod? Dan komen wij u scootmobiel in heel Nederland ophalen. U hoeft dus niet zelf aan slag.

  Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Autosloperij.nl kocht in de loop der jaren al duizenden voertuigen. Door onze ervaring weten we wat er van ons verwacht wordt.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl