Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Rotterdam

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Rotterdam

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Rotterdam

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 14 mogelijkheden gevonden in Rotterdam. De gemiddelde beoordeling is 5 sterren op basis van 8 stem(men).

 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Renault Megane uit
  10 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Ford Fiesta uit
  34 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Kia Venga uit
  1 uur geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Movano-2 1.9cdti 2.8t L1h1 uit
  1 uur geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Mazda Mx-5 1.8i uit
  1 uur geleden

Autosloperij in Rotterdam?

Heeft u een kapotte auto of een auto met schade en wilt u deze verkopen in Rotterdam? Dat kan bij onze autosloperij snel geregeld worden. Wat bij onze autosloop ook kan is het kopen van auto onderdelen. Onze sloperij verkoopt nieuwe auto onderdelen, maar ook gebruikte tweedehands onderdelen en sloopauto onderdelen.

Autosloperij Rotterdam

Autosloop Rotterdam Alexander of andere dorpen of wijken

Opzoek naar een autosloperij in de buurt van Rotterdam Alexander? Dan bent u op de juiste plek. U kunt ook terecht vanuit andere wijken zoals Centrum, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Hoogvliet, Heijplaat, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Noord, Overschie, Pernis, Prins Alexander, Rozenburg en Terbregge.

Sloopauto Rotterdam

Auto verkopen Rotterdam

Als u een sloopauto, schade auto of tweedehands auto wil aanbieden in Rotterdam kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt onze autosloperij van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag bereiken door ons te bellen. Één van onze medewerkers staat u dan meteen ten dienst en zal beginnen met het verkrijgen van informatie over de door u aangeboden sloopauto. Als het type, het model, het bouwjaar en de mankementen aan de auto bekend zijn zal de waarde van de auto benoemd worden. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt uw sloopauto binnen 3 uur door ons gekocht. Ter plaatse wisselt u met onze medewerker uw autosleutels om voor het contante geld. Daarnaast ontvangt u direct de RDW vrijwaring. Ook is het mogelijk om op onze website een informatieformulier in te vullen. Voor sloopauto’s, schade auto’s of tweedehands auto’s is dit het eerste informatieformulier. Hier laat u uw kentekennummer, naam, telefoonnummer en e-mailadres voor ons achter. Als dit gedaan is, zal één van onze medewerkers u binnen 10 minuten bellen met een taxatie voor uw sloopauto. Op locatie ontvangt u direct contant geld en het RDW vrijwaringsbewijs.

Auto onderdelen bemachtigen in Rotterdam, hoe werkt dit?

Wanneer u opzoek bent naar auto onderdelen in Rotterdam bent u bij onze autosloop ook aan het goede adres. Wij bieden nieuwe, tweedehands en slooponderdelen aan. Mocht u hier een offerte over aan willen vragen, dan kunt u het tweede formulier op onze website invullen. Hier vult u uw kentekennummer in, het onderdeel dat u nodig heeft, uw naam, telefoonnummer en uw e-mailadres.

Autosloperijen & autoslopen Rotterdam

Autosloperijen en autoslopen Rotterdam

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Rotterdam! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Rotterdam uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl