advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen Oss (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Oss Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 3 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 4 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloperijen en autoslopen Oss

   Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Oss. De gemiddelde beoordeling is 5 sterren op basis van 1 stem(men).

   Autosloperij in de buurt van Oss

   Autodemontagebedrijven in Oss

   Heeft u een oude bedrijfsbus die u als sloopauto wilt verkopen, zodat u dat geld bij een nieuwe bedrijfsbus kunt doen? Bij onze autsloperij kan dit snel geregeld worden! Ook als u op zoek bent naar auto onderdelen kunt u bij onze autosloop terecht. Vroeger vond u ook nog Autosloperij Baum in Oss. Deze is tegenwoordig niet meer actief.

   Autosloperij Oss

   Uw oude auto verkopen als sloopauto

   Bent u afkomstig uit Oss of omstreken en wilt u uw oude bedrijfsbus of auto als sloopauto verkopen? Neem dan snel contact met ons op. Onze autosloperij is 7 dagen in de week, 24/7 telefonisch bereikbaar. Als u ons belt krijgt u een van onze collega’s aan de telefoon die een aantal vragen zal stellen met betrekking tot uw auto. Aan de hand hiervan brengt hij een bod uit. Gaat u akkoord met dit bod, dan kopen wij binnen 3 uur uw auto! Op de afgesproken plek ontvangt u van ons het contante bedrag en het vrijwaringsbewijs van de RDW. Een andere mogelijkheid om contact met ons op te nemen is door het eerste formulier op onze website in te vullen. Hierin laat u enkele gegevens voor ons achter, zoals uw kentekennummer, naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra dit formulier bij ons is binnengekomen zal één van onze collega’s binnen 10 minuten telefonisch contact met u opnemen. Er worden dan een aantal zaken over uw auto besproken, waarna er door onze collega een bedrag wordt geboden. Als u dit bedrag voldoende vindt heeft u uw auto verkocht! Op locatie krijgen wij van u uw autosleutels en ontvangt u van ons het afgesproken bedrag en de RDW vrijwaring.

   Sloopauto Oss

   Grote voorraad auto onderdelen in Oss

   Naast het kopen van auto’s heeft onze autosloop een grote voorraad aan auto onderdelen. De voorraad bestaat uit nieuwe onderdelen, gebruikte onderdelen en slooponderdelen. Mocht u op zoek zijn naar één of meerdere onderdelen in Oss, dan kunt u op onze website kosteloos een offerte aanvragen door het tweede formulier in te vullen.

   Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Oss! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Oss uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl