Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Antwerpen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Antwerpen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Antwerpen

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 4 mogelijkheden gevonden in Antwerpen. De gemiddelde beoordeling is 5 sterren op basis van 1 stem(men).

Sloopauto ophaaldienst Antwerpen

Direct een gratis taxatie van uw auto! Sloopauto kenteken

Auto onderdelen Antwerpen

Zoek auto onderdelen voor uw auto! Sloopauto kenteken
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Subaru Impreza uit
  14 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Mokka uit
  14 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Suzuki Wagon R uit
  15 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Hyundai Atos-prime uit
  16 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Kia Kia Carens uit
  41 minuten geleden

Autosloperij Antwerpen

Zoekt u een auto afbraak in Antwerpen? Bij ons bent u hiervoor goed. Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u direct en snel in contact komen met diverse auto afbraken uit Antwerpen. U krijgt diverse voorstellen van auto demontage bedrijven uit Antwerpen. U kiest vervolgens voor het meest interessante voorstel en vervolgens zal uw auto worden opgehaald door een sloperij. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u eventueel uitkijken naar een nieuwe wagen.

Waarom uw auto naar de sloperij in Antwerpen brengen?

Wanneer het technisch niet meer verantwoord is om met de auto te blijven rijden kan deze het beste naar de sloperij worden gebracht. Dit kan komen doordat de auto total loss is verklaard na schade of wellicht komen er bij het jaarlijks onderhoud zoveel bijkomende kosten om de hoek kijken dat de auto laten repareren duurder is dan de wagen waard is. Mogelijk heeft uw wagen een rood keuringsbewijs met CODE 1. Het is een optie om de wagen te laten repareren, maar mocht het een dure reparatie betreffen, dan kunt u misschien overwegen om deze naar een autosloperij te brengen. Ook als u in de omgeving van Antwerpen woonachtig bent kunt u via onze site een adres vinden waar u uw schadeauto kwijt kunt. Denk hierbij aan plaatsen zoals Wommelgem, Wijnegem, Schoten, Borsbeek of Edegem.

Tweedehands auto onderdelen Antwerpen

Bij een autosloperij kunt u ook terecht voor voordelige tweedehands auto onderdelen. Bij een sloper worden talloze auto’s gebracht die vaak veel waardevolle onderdelen bevatten. Deze onderdelen zijn van goede kwaliteit en kunnen prima opnieuw worden gebruikt. Het is eigenlijk zonde om veel geld te betalen voor een duur nieuw onderdeel, terwijl u bij een demontagebedrijf in Antwerpen terecht kunt voor auto onderdelen die van uitstekende kwaliteit zijn. De onderdelen zijn niet alleen afkomstig van sloopauto’s. Ook schadeauto’s, die relatief nieuw kunnen zijn, worden naar een demontagebedrijf gebracht. Dit soort auto’s hebben vaak een groot aantal bruikbare onderdelen die een tweede leven krijgen in een ander voertuig. Dit kunnen universele onderdelen of specifieke onderdelen voor een bepaald automerk zijn.

Autosloperijen & autoslopen Antwerpen

Autosloperijen en autoslopen Antwerpen

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Antwerpen! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Antwerpen uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl