Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Rumst

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Rumst

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Rumst

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Rumst.

Sloopauto ophaaldienst Rumst

Direct een gratis taxatie van uw auto! Sloopauto kenteken

Auto onderdelen Rumst

Zoek auto onderdelen voor uw auto! Sloopauto kenteken
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Skoda Fabia uit
  7 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Mini Cooper S Cabrio uit
  1 uur geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Mini Cooper S Cabrio uit
  1 uur geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Corsa-c uit
  9 uur geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Mini Cooper uit
  10 uur geleden

Autosloperij Rumst

Met alle technieken en de toegankelijkheid op internet vandaag de dag is het binnen een paar stappen mogelijk om een autosloperij te vinden. Op onze website vindt u al informatie over autosloperijen in Rumst en de omgeving van Rumst, zoals de dorpen Willebroek, Boom, Ter Elst, Duffel, Ruisbroek, Puurs en Sint-Katelijne-Water. Hier kunt u terecht voor al het nieuws over auto afbraak, maar ook voor auto onderdelen in Rumst. De service die wij leveren gaat verder dan dat. Zo geven wij ook uitvoerig informatie en advies over sloopauto’s en schadeauto’s.

Milieuvriendelijke manier van slopen

Voor ons is het belangrijk dat uw auto bij een milieubewuste autosloperij terecht komt. De sloperijen in Rumst en omgeving hanteren namelijk een groene manier van slopen, waarbij de autosloop dus gericht is op het verbeteren van het milieu. Een auto met veel mankementen is als vanzelfsprekend welkom bij een autosloperij, aangezien een auto afbraak deze kan demonteren en de onderdelen kan gebruiken. Dit is tevens ook een groene manier van werken. Daarnaast is er een sloopauto service, zodat u zelf niet meer die defecte auto weg hoeft te brengen, want dat is niet veilig. De sloopauto ophaaldienst is dan ook aan te raden voor iedereen die niet meer zonder gevaar de weg op kan met zijn of haar auto.

Auto’s voor de export

Een auto die afgekeurd is en niet door de technische keuring is gekomen, kan toch van pas komen bij veel verschillende autosloperijen in Rumst en omgeving. Zo is het namelijk ook mogelijk om uw auto te verkopen als exportauto. Voor het verkopen van een exportauto moet uw auto wel aan verscheidene eisen voldoen. Toch is het een mogelijkheid om uw oude auto te verkopen. Ook kunt u auto onderdelen kopen bij een sloperij. Dit kunnen tweedehands onderdelen zijn, maar het kunnen ook relatief nieuwe onderdelen zijn, afkomstig van schade auto’s.

Autosloperijen & autoslopen Rumst

Autosloperijen en autoslopen Rumst

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Rumst! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Rumst uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl