Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Sint-Katelijne-Waver

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Sint-Katelijne-Waver

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Sint-Katelijne-Waver

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Sint-Katelijne-Waver.

Sloopauto ophaaldienst Sint-Katelijne-Waver

Direct een gratis taxatie van uw auto! Sloopauto kenteken

Auto onderdelen Sint-Katelijne-Waver

Zoek auto onderdelen voor uw auto! Sloopauto kenteken
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Astra Station Wagon X1.7dt uit
  3 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een uit
  28 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Citroen Citroen C1 uit
  37 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Nissan Primastar 1200 L2h1 2,5 Dci 107kw E4 Dc uit
  39 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Ford Mondeo uit
  41 minuten geleden

Autosloperij Sint-Katelijne-Waver

Een autosloperij is via onze website zo te vinden als u uw sloopauto wilt laten slopen. Via onze site kunt u biedingen verwachten van auto afbraken in de buurt van Sint-Katelijne. Hierbij kan het ook gaan om sloperijen uit plaatsen zoals Ter Elst, Duffel, Mechelen, Bonheiden, Peulig, Putte en Kongshooikt. Er zit dus altijd wel een autosloperij bij u in de buurt waar u terecht kunt met uw auto. Het mooie is, dat het niet uitmaakt hoe uw auto eraan toe is, want er valt altijd wel iets mee te doen. Uiteraard geldt wel: hoe beter de staat van de auto, hoe meer geld u zult ontvangen voor het voertuig. Schadeauto’s leveren daarnaast in de regel meer geld op dan sloopauto’s. Schadeauto’s kunnen namelijk relatief nieuwe auto’s zijn, terwijl sloopauto’s veelal uitgerangeerde voertuigen zijn.

Auto’s in vrijwel elke toestand welkom

Een autosloperij is niet alleen voor het slopen van schadeauto’s en sloopauto’s. Een autosloperij moet het immers vooral hebben van de onderdelen die uit het voertuig kunnen worden gehaald. Deze worden door een vakkundige medewerker van de sloperij vakkundig gedemonteerd en hierna wordt het onderdeel opgeslagen in het magazijn. Deze auto onderdelen kunt u handig via onze site vinden. Door het formulier hierboven in te vullen en aan te geven welke onderdelen u graag wilt hebben, kunt u snel in contact komen met een sloperij die deze onderdelen op voorraad heeft.

Demonteren en onderdelen

Dankzij onze site kunt u snel een sloperij in Sint-Katelijne-Waver en omgeving vinden. Of dat nu voor het laten demonteren van uw huidige sloopauto of schadeauto is of juist voor het aanschaffen van een geschikt onderdeel. Het voordeel van gebruikte auto onderdelen van een sloperij uit Sint-Katelijne-Waver is evident. U kunt voor een aanzienlijk laag bedrag een onderdeel voor uw auto vinden via ons platform. Zo kunt u veel geld uitsparen.

Autosloperijen & autoslopen Sint-Katelijne-Waver

Autosloperijen en autoslopen Sint-Katelijne-Waver

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Sint-Katelijne-Waver! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Sint-Katelijne-Waver uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl