advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Elektrische auto verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle elektrische auto's met en zonder schade, u krijgt een marktconforme vergoeding en wij halen uw auto gratis op een locatie naar keuze. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen elektrische auto’s in iedere staat
  • Kapotte en tweedehands elektrische auto’s
  • Elektrische bedrijfsauto’s met en zonder schade
  • Direct (contant) geld en RDW vrijwaring
  • Een marktconforme vergoeding
  Elektrische auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Elektrische auto verkopen

  Wij kopen elektrische auto's in allerlei soorten en maten en van alle verkrijgbare merken.

   afbeelding

  Met en zonder schade

  Je kunt bij ons terecht met iedere tweedehandse elektrische auto, met én zonder schade.

   afbeelding

  Vrijblijvende taxatie

  Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang gratis een waardebepaling van jouw elektrische auto.

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Gaa je akkoord? Wij halen de auto gratis op op een locatie naar keuze én op een moment van jouw voorkeur.

  Elektrische auto verkopen

  Hoewel elektrische auto’s nog niet zo lang op de markt zijn, kan het toch voorkomen dat je met een kapotte elektrische sloopauto opgescheept zit. Het kan gaan om een zogenaamde plug-in hybride, een range extender of een volledige elektrische auto. Wellicht heb je er al weleens over in het nieuws gelezen, maar het is al meermaals voorgekomen dat er een elektrische auto in brand is gevlogen en daardoor volledig uitgebrand en total loss is geraakt. Zit je in een soortgelijke situatie en vraag je je af wat je met het autowrak moet doen? Wij willen jouw auto kopen!

  Wil je snel van je elektrische auto af, bijvoorbeeld omdat deze erg veel schade heeft opgelopen na een ongeval of ongeluk of omdat deze uitgebrand is? De autosloperij koopt auto’s in allerlei staten, dus ook elektrische auto’s met technische schade en blikschade.

  Snel je elektrische auto verkopen?

  Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Wie betrokken raakt bij een ongeval en daarbij flinke schade heeft opgelopen, heeft waarschijnlijk genoeg aan zijn hoofd. Wij maken het verkopen van een elektrische auto met, maar ook zonder, schade eenvoudig. Op die manier ben je snel van de elektrische af en kun je de doorlopende kosten snel stopzetten, maar ontvang je wel een marktconforme vergoeding.

  Elektrische auto verkopen deal

  Elektrische auto’s in allerlei staten

  Het maakt niet uit in welke staat de elektrische auto verkeert. Schade in de vorm van een technische mankement, zoals een kapotte accu, of blikschade is voor ons geen probleem. Wij zullen je vragen om de auto te omschrijven, zodat wij een helder beeld krijgen van de staat waarin jouw auto verkeert. In sommige gevallen vragen wij om foto’s, zodat we een goed beeld hebben.

  Merken

  Vrijwel alle automerken bouwen hard aan hun vloot van elektrische auto’s. Hoewel mensen vooral merken als Tesla en Polestar identificeren met de elektrische auto, zijn er al jaren allerlei automerken die elektrische voertuigen aanbieden. Een bekende elektrische auto die al jaren op de markt is, is bijvoorbeeld de Toyota Prius.

  Je kunt bij ons voor auto’s van onderstaande merken:

  Audi (zoals de e-tron), Kia (zoals de e-Niro), Hyundai (zoals de Kona en Ioniq), Tesla (zoals de Model 3, de Model S, de Model Y, de Model 3 en de Model X), BMW (zoals de i3), Polestar, Nissan (zoals de Leaf), Peugeot (zoals de e208 en de 2008), Skoda (zoals de Enyaq), Ford (zoals de Mustang), Renault (zoals de Zoë), Volvo (zoals de XC40) en Volkswagen (zoals de ID.3, ID.4 en ID.5).

  Staat jouw elektrische auto niet in de lijst? Geen zorgen! Deze lijst is slechts ter beeldvorming. Wij doen altijd een marktconform bod.

  Kan ik mijn elektrische auto naar iedere autosloperij brengen?

  In principe kun je met jouw elektrische sloop- of schadeauto bij iedere autosloperij aan kloppen. Je kunt zelf sloperijen benaderen en vragen of ze interesse hebben in jouw auto. De meeste autosloperijen hebben belang bij allerlei soorten auto’s, omdat ze de voertuigen uit elkaar halen en de gebruikte auto onderdelen verkopen. De elektrische auto onderdelen van tweedehands elektrische auto’s zijn schaars en om die reden vaak (veel) meer waard dan auto onderdelen van auto’s met een verbrandingsmotor.

  Elektrische auto verkopen

  Hoeveel is mijn elektrische auto waard?

  Omdat elektrische autowrakken schaars zijn en er een enorme accu aan boord is, ligt de restwaarde van elektrische auto’s vaak een stukje hoger dan de restwaarde van conventionele brandstofauto’s. Uiteraard hangt de hoogte van de vergoeding af van de staat waarin de auto verkeert. Is de auto volledig uitgebrand? Dan zullen er nauwelijks bruikbare auto onderdelen over zijn. De waarde is dan vrijwel nihil. Is de auto slechts gedeeltelijk verbrand? Dan is de waarde mogelijk een stuk hoger. De waarde van elektrische sloopauto’s loopt al snel op van enkele honderden tot soms wel duizenden euro’s.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Contact opnemen

  Contact opnemen

  Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vrijblijvend een waardebepaling.

  Marktconforme vergoeding

  Marktconforme vergoeding

  Aan de hand van de staat van jouw voertuig en marktprijzen bieden we een marktconforme vergoeding.

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  Ga je akkoord ons bod? Dan kunnen we de elektrische auto gratis, op een locatie naar keuze, op komen halen.

  Veilig & Betrouwbaar

  Veilig & Betrouwbaar

  Je ontvangt op locatie het afgesproken bedrag en een vrijwaringsbewijs waarmee je kunt aantonen dat je niet langer de eigenaar bent.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl