Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 7 min geleden
  Audi Audi A4
 • 27 min geleden
  Skoda Citigo
 • 48 min geleden
  Volkswagen Passat
 • 51 min geleden
  Nissan Nissan Qashqai
 • 52 min geleden
  Ford Ka
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Elektrische auto onderdelen kopen bij de autosloperij

Bent u in het bezit van een elektrische auto waaraan onderdelen moeten worden vervangen? Bijvoorbeeld omdat u een kleine schade heeft gereden of omdat een onderdeel door een defect niet meer werkt? Dan kan de autosloperij uitkomst bieden. Hoewel veel elektrische auto’s pas kort op de markt zijn, is het mogelijk om onderdelen te kopen via de autosloop. Soms zijn deze onderdelen goedkoper dan als u ze elders nieuw aanschaft.

Elektrische auto onderdelen

Wellicht vraag je je af hoe de autosloperij aan onderdelen voor elektrische auto’s komt, terwijl deze nog maar kort op de markt zijn. Een autosloperij demonteert auto’s en komt op die manier voornamelijk aan zijn onderdelen. Natuurlijk zijn er reeds elektrische voertuigen die door schade en total loss zijn verkocht aan de sloop, maar dit aantal is zeer gering. De reden om je tot een sloperij te wenden is daarom meestal niet de aankoop van tweedehands of gebruikte elektrische auto onderdelen. Wat veel mensen niet weten, is dat sloperijen ook afnemen bij leveranciers van nieuwe producten. Deze sloperijen zijn in de loop veranderd van demontagebedrijven naar auto-onderdeel bedrijven die ook nieuwe onderdelen kunnen leveren. Omdat grote sloperijen veel inkopen, kunnen zij de prijs van de inkoop drukken. Op die manier kan het daarom voordeliger zijn om je te wenden tot een sloperij dan tot de dealer.

Imitatie onderdelen

Een mogelijkheid die u vaak krijgt aangeboden, is de aanschaf van imitatie (vaak Chinees, Koreaans of Taiwanees) onderdelen voor uw elektrische auto. U dient als deze keuze goed te overwegen, omdat de dealer soms niet langer garantie geeft op andere onderdelen als u kiest voor imitatie onderdelen. Hebt u een waardevolle elektrische auto aangeschaft? Dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor originele onderdelen. In zo’n geval kunt u de prijs opvragen bij uw dealer en vergelijken met de prijs die u bij de autosloperij moet betalen.

 

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Elektrische auto onderdelen kopen bij de autosloperij".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl