advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Imitatie auto onderdelen, kan het kwaad?

   Wanneer een onderdeel van je auto vervangen moet worden wil je normaal gesproken een origineel onderdeel en zeker geen imitatie er voor in de plaats hebben. Hoewel je dit natuurlijk zelf kan bepalen gezien je persoonlijke omstandigheden en de staat waarin jouw auto verkeert. Ook speelt het feit waar je het meeste belang aan hecht een grote rol, zoals de prijs en/of de kwaliteit van het onderdeel. Dit geldt voornamelijk in geval je de reparatie van jouw auto zelf gaat uitvoeren.

   Imitatie soms niet van origineel te onderscheiden

   Op het moment dat iemand zijn auto voor een reparatie naar een garage brengt, en waarbij bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, is het niet altijd met zekerheid vast te stellen of de auto onderdelen origineel of imitatie zijn. Dit geldt zeker in het geval wanneer iemand geen verstand heeft van auto’s of de onderdelen ervan. Sommige imitatie onderdelen zijn bijna niet van de echte te onderscheiden. Het is zelfs zo dat er mensen zijn die geen moeite hebben met imitatie auto onderdelen, zolang deze kwalitatief goed zijn en hun werk naar behoren doen.

   Er is verschil in imitatie auto onderdelen

   Er worden tegenwoordig veel auto onderdelen nagemaakt om deze zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. Het is goed om te vermelden dat er zelfs in geval van namaak (imitatie) onderdelen onderscheid te maken valt tussen de imitatie onderdelen. Er worden namelijk verschillende imitatie auto onderdelen op de markt gebracht, waaraan je direct kunt zien dat deze nagemaakt zijn. De kwaliteit hiervan is duidelijk minder en de prijs is meestal opvallend aan de lage kant. Dit geeft al aan dat de levensduur van deze auto onderdelen niet lang zal zijn. Anderzijds heb je ook imitatie auto onderdelen die nauwelijks van de originele onderdelen te onderscheiden zijn. Deze kun je aanschaffen als nieuw, bij auto onderdeelbedrijven, of als tweedehands imitatie onderdeel bij de autosloperij of autosloop. Ook wanneer we kijken naar de kwaliteit, dan komt deze erg dicht in de buurt van het originele auto onderdeel. Hierbij kun je je afvragen of het onderdeel wat je gekocht hebt imitatie of origineel is. De vraag die gesteld moet worden is of je dit een probleem vindt? Het antwoordt hierop kun jezelf invullen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Imitatie auto onderdelen, kan het kwaad?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl