Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen Genk (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Genk Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 4 min geleden
  Peugeot 307
 • 4 min geleden
  Toyota Toyota Avensis
 • 8 min geleden
  Ford Ka
 • 11 min geleden
  Ford Fiesta
 • 16 min geleden
  Renault Clio
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloperijen en autoslopen Genk

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 5 mogelijkheden gevonden in Genk.

Autosloperij in de buurt van Genk

Autosloperij Genk

Een schadeauto of sloopauto kunt u naar een autosloperij in Genk of omgeving brengen. Ook een auto met veel mankementen kan hier naar toe gebracht worden. Een auto afbraak is erg handig als u uw auto kwijt wil en er ook nog geld aan wil verdienen. Bij een autosloop krijgt u namelijk geld voor uw auto als u deze inlevert. Het bedrag hangt af van wat uw auto voor de autosloperij nog waard is. Het kan gaan om bedragen onder de 100 euro, maar het bedrag kan ook oplopen tot enkele honderden euro´s, waardoor u nog redelijk aan uw sloopauto kunt verdienen. In Genk en in de omgeving van Genk zijn diverse autosloperijen te vinden. Als u in de buurt van Genk woont, zoals Bokrijk, Maten, Dorpsheide, Zonhoven, Zutendaal, Hoven of Oeleinde bieden de autosloperijen vaak een service waarbij ze de auto bij u komen ophalen.

Auto onderdelen Genk

Niet alleen als u uw schadeauto of sloopauto kwijt wil, kunt u naar een autosloop. Tevens als u op zoek bent naar auto onderdelen in Genk of omgeving kunt u terecht bij de auto afbraak. Hier vindt het demonteren van auto´s plaats en worden de onderdelen opnieuw gebruikt. Het is mogelijk om bij de autosloperij onderdelen te kopen. U kunt contact opnemen met de dichtstbijzijnde autodemontagebedrijf om te kijken welke onderdelen zij bieden. Wellicht dat het onderdeel dat u zoekt erbij zit.

Kiezen voor de autosloop

Na een ongeluk kan het zijn dat uw auto total loss is of dusdanige schade heeft dat de kosten voor het repareren vele malen hoger zijn dan de waarde van de auto. In zo´n geval kunt u ervoor kiezen om uw auto naar de autosloperij te brengen. Het voordeel is dat u gemakkelijk van uw auto afkomt en er geld aan verdient. De meeste autosloperijen bieden een ophaalservice, zodat u niet zelf de weg op hoeft met uw auto. In sommige gevallen is dat niet eens meer mogelijk, waardoor deze service helemaal een uitkomst is. Als u in Genk woont of in de omgeving van Genk kunt u via de website de dichtstbijzijnde autosloop voor uw auto vinden.

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Genk! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Genk uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl