Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Hasselt

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Hasselt

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Hasselt

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Hasselt.

Sloopauto ophaaldienst Hasselt

Direct een gratis taxatie van uw auto! Sloopauto kenteken

Auto onderdelen Hasselt

Zoek auto onderdelen voor uw auto! Sloopauto kenteken
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Toyota Toyota Avensis uit
  5 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Citroen Citroen C1 uit
  9 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Volkswagen Transporter Bestel D 75 Kw uit
  13 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Kia Picanto uit
  26 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Ford Fiesta uit
  1 uur geleden

Autosloperij Hasselt

Heeft u een schadeauto of is uw auto total loss verklaard en bent u op zoek naar een autosloperij in Hasselt of omgeving? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Op deze website kunt u alle autosloperijen in Hasselt en omgeving vinden. Deze professionele bedrijven demonteren de auto´s op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier, waardoor de onderdelen en materialen hergebruikt kunnen worden. Via deze website kunt u kijken welke autosloop u het meeste aanspreekt. Eventueel kunt u contact opnemen met de desbetreffende auto afbraak om de voorwaarden te bespreken. De autosloperij biedt vaak de oplossing voor als u uw auto kwijt wil, waarvan u bang bent dat u er niks meer voor krijgt. Autosloperijen bieden graag geld voor uw auto, omdat de meeste materialen en onderdelen nogmaals gebruikt kunnen worden.

Auto onderdelen Hasselt

U kunt beslissen om uw schadeauto naar de autosloop te brengen en hier wat geld aan te verdienen. Deze bedragen kunnen soms zelfs oplopen tot enkele honderden euro´s. Dit is uiteraard afhankelijk van de waarde van uw auto. U hoeft zich geen zorgen te maken als u over een auto met beschikt, want ook deze auto´s kunt u gewoon naar de auto afbraak in Hasselt of omgeving brengen. Naast het verkopen van uw auto aan een autodemontagebedrijf kunt u bij de autosloop ook terecht voor auto onderdelen. Misschien klust u regelmatig aan auto´s en bent u op zoek naar een specifiek onderdeel. Vaak beschikt een autosloperij over vele verschillende soorten onderdelen, waardoor u hoogstwaarschijnlijk het geschikte onderdeel wel kunt vinden. U kunt via deze website op zoek gaan naar diverse autosloperijen en contact met ze opnemen om te kijken of ze de onderdelen hebben die u zoekt.

Waar zijn autosloperijen te vinden?

In Hasselt kunt u autosloperijen vinden, maar ook in de omgeving van Hasselt zijn diverse autodemontagebedrijven gelegen. In Genk, Riemst, Hasselt en Alken kunt u onder ander terecht bij een autosloperij. Woont u bijvoorbeeld in Rapertingen, Kuringen, Trichterheide, Wimmertingen, Sint-Lambrechts-Herk, Stevoort of Kermt dan kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde autosloperij om te kijken of zij ook een ophaalservice bieden. Uiteraard wordt deze service ook aangeboden als u in de plaats van de autosloperij zelf woont.

Autosloperijen & autoslopen Hasselt

Autosloperijen en autoslopen Hasselt

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Hasselt! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Hasselt uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl