Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen Overpelt (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Overpelt Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 6 min geleden
  Skoda Fabia
 • 14 min geleden
  Volkswagen Sharan
 • 29 min geleden
  Nissan Pathfinder
 • 34 min geleden
  Mercedes-benz 190 D
 • 43 min geleden
  Nissan Nissan Pixo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloperij Overspelt

Als u van plan bent om uw sloopauto te verkopen kunt u gemakkelijk online de dichtstbijzijnde autosloop vinden. Indien u in de Overspelt woont, of in één van de omliggende dorpen zoals Boseind, neerspelt, Herent, Neus, Hoven of Lindel, kunt u uw sloopauto of schadeauto aanbieden bij een autosloperij in Overspelt. Afhankelijk van de schade zal er vervolgens een bod worden uitgebracht op uw auto. Houdt er hierbij rekening mee dat het geen aanzienlijk bedrag zal zijn als de auto volledig total loss is. Hoe slechter de conditie van de auto, hoe minder geld u ontvangt, maar u zult er altijd een (bescheiden) bedrag voor krijgen en u kunt de auto ook laten ophalen. Op deze manier heeft u er helemaal geen omkijken naar en verdient u er toch nog een zakcentje mee. Dat is in ieder geval meer dan u zou kunnen verwachten van een auto die letterlijk rijp is voor de sloop.

De auto afbraak van uw auto

Het slopen van een sloopauto gaat altijd in dezelfde stappen. Eerst worden de vloeistoffen uit de auto gehaald. De afvalstoffen worden opgeslagen in vaten en later opgehaald door een afvalverwerkingsbedrijf. Hierbij wordt natuurlijk te allen tijde rekening gehouden met het milieu. Daarna volgen de waardvolle onderdelen. Op basis van deze onderdelen zult u ook een bod ontvangen op uw sloopauto of schadeauto. De niet bruikbare onderdelen worden vervolgens ingedeeld in recyclebaar en niet recyclebaar. De recyclebare onderdelen worden verwerkt tot grondstoffen en de niet recyclebare onderdelen worden verwerkt tot afvalstoffen.

Auto onderdelen Overspelt

Een auto die total loss is verklaard beschikt vaak nog over genoeg bruikbare onderdelen. Hoe nieuwer de auto des te meer vraag er naar de onderdelen is. Denk hierbij aan stoelen, het stuur, het dashboard, de versnellingsbak, et cetera. Dit is allemaal geld waard en de autoloperij in Overspelt zal deze auto onderdelen dan ook prima kunnen gebruiken. Mocht u zelf juist een auto onderdeel nodig hebben, dan is het nooit onverstandig om eens bij een autosloperij te gaan kijken of ze iets voor u hebben.

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Overpelt! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Overpelt uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl