Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen Houthalen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Houthalen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 7 min geleden
  Infiniti Fx35
 • 14 min geleden
  Volkswagen Touran
 • 29 min geleden
  Nissan Nissan Almera Tino
 • 54 min geleden
  Opel Zafira
 • 1 uur geleden
  Ford Focus
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloperijen en autoslopen Houthalen

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Houthalen.

Autosloperij in de buurt van Houthalen

Autosloperij Houthalen

Als u verlegen zit om een autosloperij dan kunt u tegenwoordig gemakkelijk via internet een auto afbraak vinden bij u in de buurt. Mocht u in Houthalen wonen of in één van de omringende plaatsen zoals Linderman, Lillo, Voort, Heusden Zolder, Zonhoven, Wauberg, Linde en Wijve, dan kunt u terecht bij een autosloperij in Houthalen. Voor al uw wensen op het gebied van auto afbraak, slopen, sloopauto verkopen, schade auto verkopen auto, onderdelen verkopen of kopen, kunt u terecht bij een autosloperij in Houthalen. Mocht uw auto bijvoorbeeld total loss zijn verklaard dan betekent dat niet dat uw auto niets meer opbrengt. Het is dan ook altijd verstandig om even langs de sloperij te gaan om te kijken wat uw beschadigde auto nog waard is en of het rendabel is om uw sloopauto te verkopen. De professionals bij autosloperij Houthalen staan altijd garant voor een eerlijke prijs. Ze inspecteren uw auto en brengen vervolgens een bod uit. Het is dan aan u om het bod al dan niet te accepteren

Een sloopauto verkopen is zo gepiept

Bent u woonachtig in Houthalen of één van de dorpen in de buurt dan kunt u uw sloopauto binnen een mum van tijd verkopen. Vaak al binnen 3 uur via onze website. Mocht de auto niet meer kunnen rijden omdat deze bijvoorbeeld total loss is verklaard, dan komt een medewerker van een autosloperij de auto kosteloos bij u afhalen. U hebt er dus letterlijk geen omkijken meer naar zodra de auto van uw oprit wordt gehaald.

Auto onderdelen Houthalen

Als uw auto total loss is verklaard en u verkoopt de auto als sloopauto dan wordt er een bod uitgebracht op basis van de nog werkende auto onderdelen. Dus kijk altijd eerst goed naar wat er beschadigd is en wat er nog werkt. Een schade auto heeft vaak nog genoeg werkende onderdelen en die brengen geld op. Deze auto onderdelen gebruikt een autosloperij in Houthalen of omgeving voor andere auto’s of om te verkopen aan particulieren en (auto)handelaren. De onderdelen die niet meer gebruikt kunnen worden, worden ofwel verwerkt tot grondstoffen of als afvalstoffen.

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Houthalen! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Houthalen uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl