Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
  • Altijd een vergoeding!
  • Gratis opgehaald!
  • Maandag - Zondag bereikbaar!

Auto zonder apk of keuring verkopen:

Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?

  • Wij kopen uw auto zonder keuring of apk
  • Auto’s met schade en auto’s zonder schade
  • Direct contant geld en het vrijwaringsbewijs
  • Wij geven altijd een mooie prijs voor uw auto

Snel uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:

 afbeelding

Wat kopen we?

Wij kopen alle auto's in alle staten, dus ook uw auto met verlopen apk of zonder keuring. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

 afbeelding

Direct contact

Telefonisch kunt u direct contact met ons opnemen. U mag ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Meestal al binnen tien minuten!

 afbeelding

Vrijblijvend

Onze dienst is kosteloos en vrijblijvend. U kunt op ieder moment een taxatie aanvragen en bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat met ons bod.

 afbeelding

Gratis ophalen

Wij halen uw auto gratis op! Dat betekent dat u geen dure oprijwagen of aanhanger hoeft te regelen. Komt u liever zelf? Natuurlijk kunt u ook inleveren.

Auto zonder apk of keuring verkopen

Bent u in het bezit van een auto waarvan de apk is verlopen of is uw auto niet door de keuring gekomen? Nu uw auto zonder apk verkopen! Wij van Autosloperij.nl kopen alle auto’s. U kunt uw auto met verlopen apk of auto zonder keuring aan ons verkopen in slechts enkele minuten. Hoe werkt dat? Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 06 299 666 24 of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zullen er wat zaken omtrent uw auto met u besproken worden, waarna de medewerker een bod op uw auto uit zal brengen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Schroom dus niet om direct contact met ons te nemen.

Zo werkt het

Auto zonder apk verkopen

Auto zonder apk verkopen

Wij kopen alle auto's. Dat betekent dat we ook uw auto zonder apk of keuring kopen. Neem direct contact op via het telefoonnummer 06 299 666 24 of laat uw gegevens achter.

Taxeren van uw auto

Taxeren van uw auto

De waarde van uw auto is afhankelijk van diverse factoren. Zijn er mankementen of is uw auto in goede staat? Een medewerker zal telefonisch het een en ander met u bespreken.

Vrijblijvend bod

Vrijblijvend bod

Na dat de medewerker alle zaken met u besproken heeft, zal hij vrijblijvend en kosteloos een bod aan u uitbrengen. U bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat.

Gratis ophalen

Gratis ophalen

Gaat u akkoord met het bod? Dan komen wij u auto in Nederland en België gratis ophalen. U bepaalt zelf waar en wanneer!

Bel direct: 06 299 666 24

Auto zonder keuring

Is uw auto niet door de keuring gekomen en wilt u hem eigenlijk niet meer laten repareren? Dan kunt u uw auto zonder keuring verkopen. Wij kopen uw tweedehands auto zonder apk door heel Nederland en België. De prijs is afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert. Hoe beter de kwaliteit van uw auto, hoe hoger het bod.

Auto zonder APK verkopen

Sloopauto of schadeauto

Is uw auto niet door de keuring gekomen omdat deze dermate veel schade heeft opgelopen dat repareren niet meer interessant is? Ook voor de verkoop van uw sloopauto of schadeauto zonder apk kunt u bij ons terecht. Wij kopen auto’s in alle staten. Omdat onze dienst vrijblijvend is, kunt het altijd eens proberen.

Bedrijfsauto met verlopen apk

Naast personenauto’s kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen of bestelauto’s die niet door de keuring heen zijn gekomen. Hebt u zo’n bus en wilt u daar eigenlijk vandaag nog vanaf? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uiteraard kunt u ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan terug.

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl