advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Auto zonder apk of keuring verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle auto's zonder apk, u krijgt een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen auto’s met en zonder keuring of apk
  • Wij kopen auto’s met en zonder schade
  • Gratis ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld en een vrijwaringsbewijs
  • Wij geven altijd een mooie prijs voor uw auto
  Snel uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wat kopen we?

  Wij kopen alle auto's in alle staten, dus ook uw auto met verlopen apk of zonder keuring. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

   afbeelding

  Direct contact

  Telefonisch kunt u direct contact met ons opnemen. U mag ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Meestal al binnen tien minuten!

   afbeelding

  Vrijblijvend

  Onze dienst is kosteloos en vrijblijvend. U kunt op ieder moment een taxatie aanvragen en bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat met ons bod.

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Wij halen uw auto gratis op! Dat betekent dat u geen dure oprijwagen of aanhanger hoeft te regelen. Komt u liever zelf? Natuurlijk kunt u ook inleveren.

  Auto zonder apk of keuring verkopen

  Bent u in het bezit van een auto waarvan de apk is verlopen of is uw auto niet door de keuring gekomen? U kunt eenvoudig uw auto zonder apk verkopen! Autosloperij.nl koopt alle auto’s in. U kunt uw auto met verlopen apk of auto zonder keuring aan ons verkopen in slechts enkele minuten. Hoe werkt dat? Neem telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zullen er enkele zaken omtrent uw auto met u besproken worden, waarna de medewerker een bod op uw auto uit zal brengen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Schroom dus niet om direct contact met ons te nemen.

  Auto afgekeurd?

  Op het moment dat uw auto door de APK keuring wordt afgekeurd, dient u vaak rekening te houden met vervelende, hoge kosten. Lang niet iedereen  kan deze  kosten ophoesten. Anderzijds kan het ook voorkomen dat u over een auto beschikt, die reeds over een respectabele leeftijd beschikt, waardoor een nieuwe auto kopen eigenlijk interessanter is geworden.

  Vergoeding

  Als u er voor kiest om uw auto zonder APK te verkopen, spreekt het voor zich dat u nog steeds bepaalde overnameprijs verwacht. Hoewel het ontbreken van een APK de waarde van de auto zal beïnvloeden, hoeft dat absoluut niet te betekenen dat u geen goed overnamebedrag zult krijgen, in tegendeel. Hoeveel u precies zult ontvangen, is afhankelijk van verschillende factoren. In welke mate kan de auto bijvoorbeeld nog rijden en beschikt de auto nog over gebruikte auto onderdelen die kunnen worden hergebruikt?

  Snel van uw auto zonder APK verlost!

  U zal niet alleen een vergoeding ontvangen, maar u hoeft ook niet lang te wachten tot uw auto opgehaald wordt Een medewerker van de autosloperij kan de auto gratis, meestal binnen een paar dagen, op locatie ophalen. In overleg met u spreken we een geschikte tijd en locatie af.

  Auto zonder keuring verkopen

  Is uw auto niet door de keuring gekomen en wilt u hem eigenlijk niet meer laten repareren? Dan kunt u uw auto zonder keuring ook verkopen. Wij kopen uw tweedehands auto zonder apk door heel Nederland en België. De prijs is afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert. Hoe beter de kwaliteit van uw auto, hoe hoger het bod.

  Auto zonder APK verkopen

  Sloopauto of schadeauto

  Is uw auto niet door de keuring gekomen, bijvoorbeeld omdat deze dermate veel schade heeft opgelopen dat repareren niet meer interessant is? Ook voor de verkoop van uw sloopauto of schadeauto zonder apk kunt u bij ons terecht. Wij kopen auto’s in alle staten in. Omdat onze dienst vrijblijvend is, kunt het altijd eens proberen.

  Bedrijfsauto met verlopen apk

  Naast personenauto’s kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen of bestelauto’s die niet door de keuring heen zijn gekomen. Hebt u zo’n bus en wilt u daar eigenlijk vandaag nog van af? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uiteraard mag u ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Auto zonder apk verkopen

  Auto zonder apk verkopen

  Wij kopen alle auto's. Dat betekent dat we ook uw auto zonder apk of keuring kopen. Neem direct telefonisch contact op of laat uw gegevens achter.

  Taxeren van uw auto

  Taxeren van uw auto

  De waarde van uw auto is afhankelijk van diverse factoren. Zijn er mankementen of verkeert de auto in redelijke staat? Een medewerker zal telefonisch het een en ander met u bespreken.

  Vrijblijvend bod

  Vrijblijvend bod

  Nadat de medewerker alle zaken met u besproken heeft, zal hij vrijblijvend en kosteloos een bod aan u uitbrengen. U bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat.

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  Gaat u akkoord met het bod? Dan komen wij u auto in Nederland en België gratis ophalen. U bepaalt zelf waar en wanneer wij langskomen!

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl