advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Pick-up verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle pick-ups, u krijgt een vergoeding en wij halen uw pick-up gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen uw pick-up in iedere staat
  • Kapotte, goed rijdende en nieuw pick-ups
  • Schade of geen keuring is geen probleem
  • Direct contant geld en RDW vrijwaring
  • Een mooi vergoeding voor uw pick-up
  Uw Pick-up verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Pick-up verkopen

  Snel en gemakkelijk van uw pick-up af? Wij kopen uw pick-up in iedere staat. Schade en geen keuring is geen probleem!

   afbeelding

  Veilig & snel

  Wij komen uw pick-up ophalen als u akkoord gaat met ons voorstel. Wij komen wanneer het u uitkomt.

   afbeelding

  Ophalen

  Ophalen is gratis in heel Nederland en België en inbegrepen in ons voorstel. U hoeft dus niet met een aanhanger in de weer!

   afbeelding

  Direct geld

  U ontvang het geld contant of per bank. U mag zelf kiezen wat u fijn vindt. Daarnaast ontvangt u direct een RDW vrijwaring.

  Pick-up verkopen

  Heb je een pick-up (vaak geschreven als pickup of pick up) of oprijwagen in je bezit en wil je hier graag vanaf? Dan kun je er voor kiezen om deze aan te bieden bij de autosloperij of autosloop in de buurt. Hoewel veel mensen denken dat ze alleen met oude verroeste en kapotte auto’s terecht kunnen bij de sloop, kun je er ook met een goed rijdende tweedehands variant terecht. Autosloperijen demonteren oude auto’s, maar handelen tegenwoordig ook vaak in tweedehands auto’s. Soms worden deze wagens aan het buitenland verkocht als export en in andere gevallen krijgen ze een nieuw leven in  Nederland.

  Pickup, Pick-up of Pick up

  De pickup is een autotype op de carrosserie van een bestelwagen, maar dan met een open laadbak. Hoewel de officiële schrijfwijze pick-up is, wordt er ook vaak gebruik gemaakt van pickup en pick up. Je komt verschillende varianten tegen van dit autotype, namelijk de enkele cabine en de dubbele cabine. De dubbele cabine heeft 2 banken achter elkaar, terwijl de enkele cabine over slechts een voorbank of twee voorstoelen beschikt. In de loop der jaren zijn vrijwel alle automerken wel met een pick-up op de proppen gekomen. Dit zijn pick-ups met open laadbak en pick-ups met gesloten bak. Pickups worden vooral gebruikt door bedrijven, als transportmiddel of soms ook als oprijwagen of camper.

  Pick-up laten ophalen

  Is uw pick-up kapot gegaan of wilt u er om een ander reden van af? Dan kunt u contact met opnemen. Het maakt ons niet uit of het om een auto van het merk Chevrolet (Avalanche, Colorado of Silverado), Dodge (Ram of Dakota), Land Rover (Defender), Mitsubishi (Canter of L200), Cadillac (Escalade), GMC (Sierra), Nissan (Titan, Frontier, Navara, KingCab of Cabstar), Honda (Ridgeline) Toyota (Dyna, Land Cruiser, Hilux, Tacoma of Tundra), Hyundai (Pony), Mercedes Benz (Sprinter), Mazda, Volkswagen (Taro, Transporter of Caddy), Suzuki (Carry) of Ford (F150, F250, F350, Transit of Ranger) gaat. Wij kopen pick-ups van ieder merk. Heeft u schade opgelopen, is de motor kapot, is de versnellingsbak vastgelopen of hebt u een lekke koppakking? In alle gevallen kunnen wij een bod uitbrengen.

  Pick up verkopen

  Waarde pick-up

  De waarde van uw voertuig is afhankelijk van de staat waarin deze verkeert, het bouwjaar, het merk, het type en de kilometerstand. Op basis van enkele vragen zullen wij een aanbod doen. Wilt u akkoord gaan met het bod? Laat het ons weten en wij plannen graag een afspraak met u in op het moment dat het u schikt. Wij komen in heel Nederland en België en in de meeste gevallen kunnen wij vandaag nog bij u langskomen.

  Type pick-ups

  Hebt u pick up of pickup met een enkele cabine, een verlengde cabine, een dubbele cabine, een open laadbak of een gesloten laadbak? Wij kopen alle pickups op gas, benzine en diesel. Het mag gaan om een voertuig met tweewiel en vierwiel aandrijving en een v6 of v8. Voor ons is iedere auto welkom!

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Pick-up verkopen

  Pick-up verkopen

  Vul uw gegevens in of neem direct contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met zondag en de hele dag door!

  Telefonisch contact

  Telefonisch contact

  Wij bespreken uw auto graag telefonisch met u door. Om welke auto gaat het, zijn er mankementen, wat is het bouwjaar?

  Vrijblijvend bod

  Vrijblijvend bod

  Op basis van uw informatie zullen wij vrijblijvend een bod uitbrengen. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod.

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komen wij de pick-up op een gewenste locatie ophalen. U ontvangt geld en een vrijwaring.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl