advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 5 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 5 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 5 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 6 uur geleden
    Audi Audi A4
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Portier

   Het portier van je auto hoort goed te functioneren. Dit geldt voor alle portieren van de auto. Sommige auto’s zijn voorzien van twee portieren, terwijl andere auto’s voorzien zijn van vier portieren. In de meeste gevallen zijn de portieren achter wat kleiner of smaller dan de voorportieren. Een autoportier of autodeur kan op meerdere manieren kapot gaan.

   Kapotte portier

   Een portier van je kan om meerdere redenen ineens niet meer goed functioneren of zelfs helemaal niet meer openen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het portier niet goed meer werkt na een aanrijding, waarbij er een deuk in het portier is ontstaan die het functioneren belemmerd. Ook de scharnieren van het portier kunnen kapot gaan, waardoor deze niet meer goed functioneren. Heeft het portier alleen esthetische schade? Dan hoef je hem niet per se te vervangen en is lakherstel soms ook een optie.

   Het is belangrijk, voor je eigen veiligheid en die van passagiers, dat een portier in geval van nood snel en volledig geopend kan worden. Kan dit niet omdat het portier kapot is? Dan moet het portier zo snel mogelijk worden vervangen.

   Portier auto schade

   Tweedehands portieren

   Je kunt een gebruikt portier kopen als je jouw portier kapot is. Bij een autosloperij worden goede onderdelen afkomstig van sloopauto’s gedemonteerd en verkocht aan mensen die er behoefte aan hebben. Grote kans dat er bij een autosloperij een portier voor jouw merk en model auto aanwezig is, misschien zelfs in dezelfde kleur of een kleur die slechts minimaal afwijkt! Je kunt het portier dan eenvoudig en voordelig (laten) vervangen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Portier".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl