Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autodeur

Via de autodeur kunnen de bestuurder en passagiers het voertuig instappen. Een standaard personenauto bevat meestal vier deuren, maar er zijn ook auto’s met bijvoorbeeld twee autodeuren. De deuren draaien naar de buitenkant open, waardoor het instappen in het voertuig gemakkelijk gaat. In de deur bevindt zich een raam die meestal naar wens bediend kan worden. Daarnaast heeft de deur ook een beschermende functie: bij een aanrijding vanaf de zijkant vangt de deur het grootste gedeelte van de klap op. Het is mogelijk om de deuren te vergrendelen tijdens het rijden met een kinderslot, zodat ze niet van binnenuit geopend kunnen worden.

Beschadigde deur repareren

Een autodeur kan gemakkelijk beschadigen door bijvoorbeeld een botsing, waardoor er een deuk in de deur gekomen is. De deur kan bijvoorbeeld niet meer goed sluiten, het raam is defect en opent niet meer of er zitten krassen in de lak van de deur. Meestal kunnen deze kleine problemen gemakkelijk verholpen worden door een simpele reparatie, maar in sommige gevallen dient de hele deur vervangen te worden, als er bijvoorbeeld een aanrijding heeft plaatsgevonden.

Sloopdeur aanschaffen

Als de autodeur dusdanig beschadigd is dat het probleem niet verholpen kan worden door een simpele reparatie, dan moet de hele deur vervangen worden. Een vervangende deur kan je ook tweedehands kopen bij de sloperij. Ook voor losse onderdelen zoals ramen of een hendel kan je een kijkje nemen bij de sloperij, want het aanbod aan verschillende onderdelen is zeer ruim.

Autodeur

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autodeur".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl