advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Veelgestelde vragen – FAQ

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Dat kan per e-mail via mail@autosloperij.nl, telefonisch via 06 299 666 24 of via het Contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden! Sommige vragen worden vaker gesteld. Deze hebben wij voor uw opgesomd in een FAQ (frequently asked questions). Staat het antwoord op uw vraag niet in de lijst? Gebruik dan een van de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

 

lijn

Wat is Autosloperij.nl?

Autosloperij.nl is een autosloperijen platform. Wij bieden bezoekers een overzicht van Nederlandse en Belgische autosloperijen en informatie over sloopauto’s, (tweedehands) auto onderdelen en aanverwante onderwerpen. Daarnaast heeft Autosloperij.nl, in samenwerking met een aantal adverteerders en autosloperijen, een eigen (sloop)auto ophaaldienst opgezet en bieden we in samenwerking met de Onderdelenlijn een onderdelen offerte mogelijkheid aan.

lijn

Waarom kiezen voor de (sloop)auto ophaaldienst van Autosloperij.nl?

Autosloperij.nl werkt samen met een aantal autosloperijen in Nederland. Zij halen uw sloopauto op en kunnen vrijwel altijd een mooi bedrag te betalen voor uw auto. Onze dienst is vrijblijvend en kosteloos, dus u zit nergens aan vast.

lijn

Kan ik telefonisch vragen stellen over auto onderdelen?

Helaas behandelen wij telefonisch geen onderdeel aanvragen. Er zijn zoveel verschillende onderdelen dat vrijwel niemand over de kennis beschikt om alle vragen telefonisch te beantwoorden. Wilt u een onderdeel aanvragen? Gebruik dan de formulieren bovenaan diverse pagina’s. Wij werken samen met De Onderdelenlijn.

lijn

Hoe kan ik mijn (sloop)auto aanbieden?

U kunt uw auto op twee manieren aanbieden. Namelijk via de aanvraagformulieren boven aan diverse pagina’s of door direct telefonisch contact met ons op te nemen via het telefoonnummer bovenaan de website. Kiest uit voor de formulieren? Vul dan uw kenteken, uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres in. Een medewerker zal zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u opnemen.
lijn

Wanneer kan ik mijn auto aanbieden?

U kunt uw auto op ieder moment van de dag aanbieden. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Vult u het formulier in? Dan wordt u meestal al binnen tien minuten gebeld. Wij werken met een mobiel telefoonnummer ,omdat wij op die manier dag en nacht voor u klaar kunnen staan!
lijn

Welke voertuigen kan ik aanbieden?

U kunt alle auto’s en alle soorten voertuigen aanbieden. Het maakt niet uit in welke staat uw auto verkeert. Wij kopen uw sloopauto, uw schadeauto, uw bedrijfsauto en uw auto zonder apk. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van de staat en het type auto. Telefonisch zullen wij u een aantal vragen stellen om uw vragen te beantwoorden. Soms worden foto’s opgevraagd via mail of via Whatsapp.
lijn

Zijn er kosten verbonden aan het aanbieden van een auto?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het aanbieden van uw auto. Onze service is vrijblijvend, geheel kosteloos en zonder risico. U bepaalt zelf wanneer én of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod. Autosloperij.nl rekent geen andere kosten door aan haar klanten.
lijn

Ik heb mijn auto verkocht via Autosloperij.nl. Wanneer wordt deze opgehaald?

In overleg met een planner zal uw auto op een gewenst moment opgehaald worden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De planner neemt telefonisch contact met u op. Hebt u het telefoontje van de planning gemist? Geen zorgen, zij proberen het later nog eens. U kunt ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.
lijn

Hoe ontvang ik mijn geld?

Een planner zal u telefonisch benaderen en een afspraak met u maken. U kunt zelf kiezen waar en wanneer we uw auto komen ophalen. De chauffeur zal uw auto meestal met een oplegger of oprijwagen ophalen. Nadat de sleutels en formulieren zijn uitgewisseld, ontvangt u het geld contant van de chauffeur. Dit geldt ook voor de vrijwaring.

lijn

Moet ik mijn auto zelf wegbrengen?

Nee, uw auto wordt overal in Nederland en België gratis opgehaald. Wilt u uw auto toch liever zelf weg brengen? Overleg dit dan met de planner. Zij zullen u meer informatie verschaffen over het wegbrengen of inleveren van uw auto. Uiteraard doen we ons uiterste best om de afhandeling zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.
lijn

Kan ik mijn auto na verkoop nog aan een andere partij verkopen?

Zolang er geen overeenkomst wordt bereikt, kunt u uw auto aan een andere partij verkopen. U bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat met het uitgebrachte bod. Besluit u om akkoord te gaan met het voorgestelde bod? Dan sluit u een rechtsgeldige (mondelinge) overeenkomst met ons af.
lijn

Kan ik een auto zonder kenteken aanbieden?

Ja, dat kan zeker! Wij kopen alle auto’s en voertuigen, dus ook auto’s zonder kenteken. In dat geval vult u in het formulieren boven aan diverse pagina’s van de website “Geen Kenteken” in. Neemt u telefonisch contact met ons op? Dan kunt u de medewerker doorgeven dat er geen kenteken aanwezig is.
lijn

Ik ben een Belg. Kopen jullie mijn auto ook?

Jazeker. Vergeet in dat geval niet om +31 of 0031 voor ons telefoonnummer toe te voegen. Vanuit het buitenland zijn wij dus bereikbaar op +31 (0)6 299 666 24. Wij doen ons best om u in diverse talen te woord te staan. Overigens halen we uw auto niet alleen in Nederland, maar ook in België, gratis op.

lijn

Autosloperijen en autoslopen in Nederland & België

Wilt u uw sloopauto verkopen en inleveren of bent u op zoek naar tweedehands auto onderdelen? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen! Autosloperij.nl biedt het autosloperijen en autoslopen overzicht van Nederland. U kunt in onze database zoeken naar een autodemontagebedrijf of autosloop in de buurt. Aan hen kunt u bijvoorbeeld uw sloopauto, schadeauto, bedrijfsauto of auto zonder apk verkopen. Bent u op zoek naar (tweedehands) auto onderdelen, bijvoorbeeld om uw auto te repareren? Kies dan voor een sloop in de buurt of vraag direct een offerte aan via de Onderdelenlijn om in een keer meerdere autosloperijen te bereiken.

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

  Laat uw gegevens achter

  Direct contact? Bel:
  06 299 666 24


   Vraag kosteloos een offerte aan

   Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

    

    

   Aangeboden in samenwerking met:

   onderdelenlijn.nl