Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Veelgestelde vragen – FAQ

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Dat kan per e-mail via mail@autosloperij.nl, telefonisch via 06 299 666 24 of via het Contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden! Sommige vragen worden vaker gesteld. Deze hebben wij voor uw opgesomd in een FAQ (frequently asked questions). Staat het antwoord op uw vraag niet in de lijst? Gebruik dan een van de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

lijn

Waarom Autosloperij.nl?

Autosloperij.nl beschikt over een groot netwerk met partners die uw sloopauto op kunnen halen en is daarom vrijwel altijd in staat een mooi bedrag te betalen voor uw auto. Alles is vrijblijvend en kosteloos, dus u kunt het altijd een keer proberen. Bovendien wordt u auto overal in Nederland en België gratis opgehaald.

lijn

Kan ik telefonisch vragen stellen over auto onderdelen?

Helaas behandelen wij uw onderdeel aanvragen niet telefonisch. Er zijn zoveel verschillende onderdelen dat vrijwel niemand over de kennis beschikt om alle vragen telefonisch te beantwoorden. Wilt u een onderdeel aanvragen? Gebruik dan de formulieren bovenaan diverse pagina’s. Wij werken samen met De Onderdelenlijn.

lijn

Hoe kan ik mijn auto aanbieden?

U kunt uw auto op twee manieren aanbieden. Namelijk via de aanvraagformulieren boven aan diverse pagina’s of door direct telefonisch contact met ons op te nemen. Kiest uit voor de formulieren? Vul dan uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres in. Een medewerker zal zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u opnemen.
lijn

Wanneer kan ik mijn auto aanbieden?

U kunt uw auto op ieder moment van de dag aanbieden. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Vult u het formulier in? Dan wordt u meestal al binnen tien minuten gebeld. Wij werken met een mobiel telefoonnummer omdat wij op die manier dag en nacht voor u klaar kunnen staan!
lijn

Welke auto’s kan ik aanbieden?

U kunt alle auto’s aanbieden. Het maakt niet uit in welke staat uw auto verkeert. Wij kopen uw sloopauto, uw schadeauto, uw bedrijfsauto en uw auto zonder apk. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van de staat en het aantal mankementen aan uw auto. Deze worden telefonisch met u doorgenomen. Soms worden foto’s opgevraagd.
lijn

Zijn er kosten verbonden aan het aanbieden van een auto?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het aanbieden van uw auto. Alles is vrijblijvend, geheel kosteloos en zonder risico. U bepaalt zelf wanneer én of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod. Autosloperij.nl rekent geen kosten door aan haar klanten.
lijn

Ik heb mijn auto verkocht via Autosloperij.nl. Wanneer wordt deze opgehaald?

In overleg met een planner zal uw auto op een gewenst moment opgehaald worden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De planner neemt telefonisch contact met u op. Hebt u het telefoontje van de planning gemist? Geen zorgen, zij proberen het later nog eens. U kunt ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.
lijn

Hoe ontvang ik mijn geld?

De planner zal u telefonisch benaderen en een afspraak met u maken. U kunt zelf kiezen waar en wanneer we uw auto ophalen. De chauffeur zal uw auto meestal met een oplegger ophalen. Nadat de sleutels en formulieren zijn uitgewisseld, ontvangt u het geld contant van de chauffeur. Dit geldt overigens ook voor de vrijwaring.

lijn

Moet ik mijn auto zelf wegbrengen?

Nee, uw auto wordt overal in Nederland en België gratis opgehaald. Wilt u uw auto toch liever zelf weg brengen? Overleg dit dan met de planner. Zij zullen u meer informatie verschaffen over het wegbrengen of inleveren van uw auto. Uiteraard doen we ons uiterste best om de afhandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.
lijn

Kan ik mijn auto na verkoop nog aan een andere partij verkopen?

Zolang er geen overeenkomst wordt bereikt, kunt u uw auto aan een andere partij verkopen. U bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat met het uitgebrachte bod. Besluit u om akkoord te gaan met het voorgestelde bod? Dan sluit u een rechtsgeldige (mondelinge) overeenkomst met ons af.
lijn

Kan ik een auto zonder kenteken aanbieden?

Ja, dat kan zeker! Autosloperij.nl koopt alle auto’s, dus ook auto’s zonder kenteken. In dat geval vult u in het formulieren boven aan diverse pagina’s van de website “Geen Kenteken” in. Neemt u telefonisch contact met ons op? Dan kunt u de medewerker doorgeven dat er geen kenteken aanwezig is.
lijn

Ik ben een Belg. Kopen jullie mijn auto ook?

Jazeker. Vergeet in dat geval niet om +31 of 0031 voor ons telefoonnummer toe te voegen. Vanuit het buitenland zijn wij dus bereikbaar op +31 (0)6 299 666 24. Wij doen ons best om u in diverse talen te woord te staan. Overigens halen we uw auto niet alleen in Nederland, maar ook in België, gratis op.

lijn

Autosloperijen en autoslopen in Nederland & België

Autosloperij.nl: dé grootste auto verkoop, sloopauto inkoop en auto onderdelen website en telefoongids van Nederland. U vindt op deze website een overzicht van de autosloperijen en autoslopen in Nederland en Vlaanderen, België. Uw sloopauto verkopen, schadeauto verkopen, bedrijfsauto verkopen of tweedehands auto verkopen aan een autosloperij, autosloop, sloperij, auto afbraak of autodemontagebedrijf. Ook wij kopen uw sloopauto, tweedehands auto, schadeauto, apk afgekeurde auto, kapotte auto of oude auto. Wilt u uw sloopauto aanbieden of auto inleveren? Wij komen uw sloopauto ophalen met onze sloopauto ophaaldienst of uw auto wegslepen. Op zoek naar auto onderdelen? Vraag direct een offerte aan. Wij bieden de mogelijkheid om sloopauto onderdelen, gebruikte auto onderdelen en tweedehands auto onderdelen aan te schaffen aan in samenwerking met “Onderdelenlijn.nl”.

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

  Laat uw gegevens achter

  Direct contact? Bel:
  06 299 666 24

   Vraag kosteloos een offerte aan

   Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

    

    

   Aangeboden in samenwerking met:

   onderdelenlijn.nl