Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

Tweedehands auto of occasion verkopen:

Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?

 • Binnen drie uur kopen wij uw tweedehands auto
 • Wij kopen auto’s met en zonder schade
 • Direct contant geld & RDW vrijwaring
 • Gratis ophalen door heel Nederland en België
 • Altijd een mooi bedrag voor een rijdende auto

Snel uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:

 afbeelding

Wij kopen

Autosloperij.nl koopt alle tweedehands auto's. Auto's zonder schade, met schade, tweedehands personenauto's, bedrijfsbussen en bedrijfswagens.

 afbeelding

Betrouwbaar

Reeds vele jaren houden wij ons bezig met de aankoop van tweedehands en kapotte auto's. Wij zijn betrouwbaar en het verkopen van uw auto is veilig!

 afbeelding

Contact

U kunt zelf telefonisch contact met ons opnemen via 06 299 666 24. U kunt ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan op! 24 uur per dag 7 dagen per week.

 afbeelding

Schade?

Bent u betrokken geraakt in een ongeluk en is uw auto eigenlijk een schadeauto of sloopauto? Geen probleem. Wij kopen uw auto in alle staten!

Tweedehands auto verkopen

Hebt een tweedehands auto, occassion, bestelbus of bedrijfsauto die u zo snel mogelijk wilt verkopen? Dan kunt u uw auto via onze website verkopen aan een autosloperij of autobedrijf. Omdat wij beschikken over een groot netwerk zijn wij instaat altijd een eerlijke prijs te betalen voor uw tweedehands auto. Bovendien komen wij uw tweedehands auto gratis ophalen in heel Nederland en België op een voor u geschikt moment. Komt u de auto liever zelf brengen? U kunt uw tweedehandsauto ook inleveren.

Zo werkt het

Tweedehands auto verkopen

Tweedehands auto verkopen

Vul het kenteken van uw tweedehands auto en uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Wij nemen contact met u op.

Taxatie tweedehands auto

Taxatie tweedehands auto

Wilt u direct telefonisch contact met een van onze medewerkers? Neem dan contact op via 06 299 666 24.

Gratis ophalen!

Gratis ophalen!

Samen met onze medewerker spreekt u een gewenste tijd en locatie af. Ophalen is volledig gratis!

RDW Vrijwaring en betaling

RDW Vrijwaring en betaling

In ruil voor uw autosleutels en autopapieren zal onze chauffeur het contacte geld en het vrijwaringsbewijs overhandigen.

Bel direct: 06 299 666 24

Direct uw tweedehands auto verkopen?

Vandaag uw tweedehands auto verkopen? Vul uw kenteken en uw gegevens in het formulier bovenaan deze pagina in. Wilt u liever meteen een medewerker spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 299 666 24. Een medewerker zal telefonisch met u een aantal zaken bespreken. Hij zal u bijvoorbeeld vragen naar de mankementen van de auto en vragen naar uw gegevens. Uiteindelijk brengt de medewerker, volledig vrijblijvend en kosteloos, een bod uit op uw auto. U bepaalt zelf of én wanneer u akkoord gaat met het uitgebrachte bod.

Tweedehands auto verkopen

Tweedehands bedrijfsauto

Naast uw tweedehands personenauto kopen wij ook uw tweedehands bedrijfsauto. U kunt dus ook uw tweedehands bedrijfsauto verkopen via deze website.

Tweedehands auto met schade of zonder apk

Hebt u schade opgelopen en dus een zogenaamde sloopauto óf is de apk van uw tweedehands auto verlopen? Geen probleem. Wij kopen alle auto’s in. Dus ook uw tweedehands schadeauto of sloopauto. Uiteraard is de prijs die wij betalen afhankelijk van de staat van uw auto verkeert.

Occasion verkopen

Lukt het verkopen van uw occasion niet? Bijvoorbeeld omdat er ongure types aan uw deur komen of omdat het gewenste bedrag niet geboden wordt. Probeer het dan eens op Autosloperij.nl. Bij ons kunt u snel uw occasion verkopen. In tegenstelling tot autobedrijven en handelaars, demonteren autosloperijen uw auto en verkopen deze stukje voor stukje. Het voordeel daarvan is dat zij minder kieskeurig zijn dat autohandelen. Autohandelaren zijn vaak alleen geinteresseerd in uw auto als zij snel wat kunnen verdienen.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl