advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Oldtimer verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle oldtimers, u krijgt een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Verkoop uw oldtimer, schuurvondst of klassieker
  • Auto’s zonder keuring en met schade
  • Gratis ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld en RDW vrijwaringsbewijs
  • Wij geven altijd een mooi bedrag voor uw oldtimer
  Oldtimer verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Oldtimer verkopen

  Wij kopen oldtimers, klassiekers en schuurvondsten in alle staten: zonder geldige apk keuring, deels gedemonteerd en met schade is geen probleem.

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Al jaren zijn wij actief. Wij kopen alle soorten auto's dus niet alleen oldtimers. Hebt u een voertuig waar u zo snel mogelijk vanaf wilt? Neem dan contact met ons op!

   afbeelding

  Ophalen = Gratis

  Wij halen uw auto op in Nederland en België. Dit doen wij kosteloos en is inbegrepen in de vergoeding. U bepaalt zelf wanneer wij langskomen.

   afbeelding

  Telefonisch contact

  Neem zelf contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier, zodat wij u kunnen bellen om informatie in te winnen over uw auto.

  Oldtimer verkopen

  Heb jij in je garage nog een oldtimer, een klassieker of oude pareltje staan die je ooit kocht als opknapproject, maar waar je nooit aan begonnen bent? Het is natuurlijk sonde om deze oude auto te laten verstoffen. Bovendien neem de auto veel ruimte in. Om die reden kun je er voor kiezen om de oldtimer te verkopen aan de autosloperij of autosloop in de buurt. De onderdelen van oldtimers zijn vaak zeldzamer en schaarser dan onderdelen van nieuwere personenauto’s en om die reden kan de vergoeding van een oldtimer oplopen tot soms wel honderden of duizenden euro’s.

  Auto met werk en klassiekers

  Voor veel mensen begint het houden van een oldtimer of klassieker als een hobby. Ze kopen een auto waaraan nog veel moet gebeuren. De auto is verroest en moet worden gelast, staat al jaren stil of de motor is in de loop der jaren kapot gegaan. Ondanks dat je vaak met goede moed begint, kan het voorkomen dat je je hobby na een paar jaar als last gaat ervaren of er helemaal niet meer naar om kijkt. Deze zogenaamde schuurvondsten kunnen nog best wat geld opleveren en bovendien ruim je op die manier de auto op die al jaren in de weg stond.

  Oldtimer inkoop

  Wij kopen auto’s van alle merken, soorten en maten in. Of het nu om een oldtimer camper, cabrio, brandweerauto of ambulance gaat. Het maakt ons niet uit als de auto in de loop der jaren schade heeft opgelopen, de motor kapot is gegaan, de versnellingsbak stuk is of dat de apk keuring niet meer geldig is. U kunt tweedehands oldtimers die nog rijden, maar ook kapotte schuurvondsten bij ons aanbieden. Op basis van verschillende factoren doen wij u een aanbod. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat.

  Amerikaanse oldtimer

  Ophalen in heel Nederland en België

  Als wij een aanbod doen, is dat inclusief gratis ophalen. Wij kunnen meestal snel op locatie zijn, waardoor u snel van uw auto af bent. U hoeft zelf niet in de weer met een aanhanger, een oprijwagen of bergingsbedrijf om de auto naar ons te brengen. Op deze manier hebt u weinig omkijken naar het verkopen van uw auto.

  Alle auto’s

  Wij kopen niet alleen oldtimers, maar ook tweedehands auto’s, schadeauto’s en sloopauto’s. Hebt u een andere auto staan en bent u op deze pagina terecht gekomen? Geen probleem! U kunt ons alles aanbieden. De staat waarin uw auto verkeert is voor ons onbelangrijk, omdat de auto in de meeste gevallen gedemonteerd wordt. De waarde van uw voertuig wordt gebaseerd op diverse factoren zoals bouwjaar, staat, kilometerstand en schaarste.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Neem contact op!

  Neem contact op!

  Neem telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter en wij bellen je terug voor aanvullende vragen over jouw auto.

  Vrijblijvend bod

  Vrijblijvend bod

  Wij doen u een vrijblijvend aanbod voor het kopen van uw oldtimer. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met ons aanbod.

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  Woont u in Nederland of België? Dan kunnen wij de auto gratis bij u thuis ophalen. In overleg met u maken wij een afspraak wanneer het u uitkomt.

  Vrijwaring en geld

  Vrijwaring en geld

  U ontvang van ons op de locatie contant geld en daarnaast ontvangt u meteen een RDW vrijwaring zodat u niet langer aansprakelijk bent.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl