advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 min geleden
    Bmw 3er Reihe
   • 32 min geleden
    Opel Corsa
   • 33 min geleden
    Opel Agila
   • 39 min geleden
    Seat Arosa
   • 46 min geleden
    Opel Corsa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Voorbumper

   Een voorbumper is aan de voorzijde van de auto gemonteerd. Bij oudere auto’s gaat het meestal om een zwarte voorbumper, gemaakt van kunststof. Bij de nieuwere modellen is de voorbumper meestal uitgevoerd in de carrosseriekleur. Voorbumpers kunnen tegenwoordig van diverse materialen zijn gemaakt, zoals van glasvezel versterkt met polyester, ABS of PE. In alle gevallen heeft de voorbumper een belangrijk doel, namelijk het beschermen van de constructie van de auto bij een kleine aanrijding. Lichte aanrijdingen worden door de voorbumper opgevangen, waardoor er geen verdere schade aan de autoconstructie ontstaat. Daarnaast heeft een bumper ook een esthetische functie.

   Beschadigde voorbumper vervangen

   De voorbumper vangt de eerste klap op bij een aanrijding. De achterbumper doet hetzelfde aan de achterzijde van het voertuig. Zit er een deuk in je voorbumper, dan kan het zijn dat de bumper niet meer voldoende beschermd. Is de voorbumper gebroken? Dan kunnen er scherpe delen ontstaan. In beide geval is het verstandig om de voorbumper te vervangen.
   Voorbumper

   Tweedehands voorbumper

   Meestal is de voorbumper bevestigd aan jouw auto met behulp van van een kliksysteem. In andere gevallen zijn er schroeven gebruikt. De voorbumper is eigenlijk altijd vrij eenvoudig te vervangen. Bij de autosloperij kun je een tweedehands voorbumper kopen die geschikt is voor jouw auto, zowel qua formaat als qua kleur. Een gebruikte voorbumper is een stuk voordeliger dan een nieuw exemplaar.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Voorbumper".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl