advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 52 sec geleden
    Citroen Berlingo 1.9d 600
   • 2 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 3 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 4 uur geleden
    Opel Agila
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Achterbumper

   De achterbumper is een onderdeel van de auto dat zich aan de achterkant van de auto bevindt. Naast een achterbumper bevat het voertuig ook een voorbumper. Het voornaamste doel van deze onderdelen is bescherming van het voertuig en het opvangen van de klap tijdens een aanrijding of botsing. Tegenwoordig zijn achterbumpers gemaakt van kunststof, maar vroeger werden ze voornamelijk gemaakt van zwaarder materiaal zoals chroom. De achterbumper maakt ook een deel uit van het design van de auto. De bumper kan beschadigd raken, wanneer het de klap opvangt tijdens een botsing. Bij een lichte beschadiging kan de bumper gerepareerd worden, anders moet het vervangen te worden.

   Achterbumperhoes

   De achterbumperhoes maakt deel uit van de achterbumper. Het onderdeel is vervaardigd van lichtgewicht materiaal wat over de achterbumper geplaatst wordt. De achterbumperhoes voorkomt dat de andere onderdelen van de auto beschadigd raken bij een klein ongeluk. Daarnaast draagt het ook bij aan het exterieur van de auto. In sommige auto’s bevinden de lampen zich ook in de achterbumper. Bij beschadiging dient de achterbumperhoes vervangen te worden, omdat het in deze staat het voertuig niet meer optimaal kan beschermen. Deze achterbumperhoezen zijn verschillend voor elke auto en op de markt wordt een groot assortiment aangeboden.

   Een tweedehands achterbumper(hoes) aanschaffen

   Bij beschadiging aan de achterbumper kan deze de auto niet meer goed beschermen. Het daarom in dat geval nodig om deze tijdig te vervangen. Daarvoor moet je eerst de oude bumper verwijderen en dit kan je zelf doen of laten doen. Voor een nieuwe bumper kan je een kijkje bij de sloop nemen. Hier worden deze onderdelen grootschalig aangeboden. Let wel op dat je een achterbumper(hoes) koopt die nog in een goede staat verkeert. Want sommige sloopauto’s zijn door een ongeluk of ouderdom zo dusdanig beschadigd, dat deze achterbumper jouw auto niet meer optimaal kan beschermen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Achterbumper".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl