advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 4 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 4 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 5 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 5 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Zonneklep

   De zonneklep van je auto is erg belangrijk, maar dat realiseer je je meestal pas als deze kapot is. Er zijn verschillende soorten zonnekleppen. Zo kennen we de standaard zonneklep, die tegen het dak van de auto is gevouwen en naar beneden kan worden geklapt. Daarnaast is er een uitschuifbare zonneklep, die aan de zijkant voorzien is van panelen die uitgetrokken kunnen worden om ook het gat tussen de klep en de spiegel te dichten.

   Zeker in de winter kan de zon erg laag staan, waardoor je gemakkelijk verblind wordt tijdens het rijden. Het is dan belangrijk dat je dan gebruik kunt maken van de zonneklep om je zicht te verbeteren. Zo verhoog je de veiligheid, voor jezelf en voor medeweggebruikers.

   Is je zonneklep kapot?

   De zonneklep is een belangrijk onderdeel van het auto-interieur. Helaas kan de zonneklep kapot gaan. Hij kan afbreken of “lam” zijn, waardoor deze niet meer goed in de juiste stand blijft staan. Dit kan je zicht op de weg belemmeren in plaats van verbeteren.

   Als je zonneklep kapot is, dan is het verstandig om deze op korte termijn te vervangen door een goed werkend exemplaar. Het is niet noodzakelijk om een nieuwe zonneklep te kopen. In de meeste gevallen kun je hiervoor prima bij een sloperij terecht.

   Zonneklep

   Een gebruikte zonneklep

   Als de zonneklep van jouw auto kapot is, dan kun je deze vervangen door een tweedehands onderdeel. Autosloperijen demonteren goede, bruikbare onderdelen uit sloopauto’s. Deze onderdelen worden gecheckt en als ze nog van goede kwaliteit zijn, dan worden ze verkocht aan particulieren en autobedrijven.

   Je kunt tegen een scherpe prijs een gebruikte zonneklep kopen bij de sloop en op die manier voordelig de kapotte zonneklep in je auto vervangen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Zonneklep".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl