advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Schadeauto verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle schadeauto's, u krijgt een vergoeding en wij halen uw auto met schade gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Binnen 3 uur kopen wij uw schadeauto
  • Wij kopen uw schadeauto en auto met schade
  • Personenauto’s, bedrijfsauto’s & brommobielen
  • Direct contant geld & RDW vrijwaringsbewijs
  • Gratis ophalen door héél Nederland en België
  Snel uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wat kopen wij?

  Wij kopen alle soorten auto's dus ook uw schadeauto of auto met schade. Wij halen auto's op door heel Nederland en op een door u gewenste moment.

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Duizenden mensen verkochten hun auto via Autosloperij.nl. De auto wordt voor uw deur gratis opgehaald. Gegarandeerd geen ongure types aan uw deur!

   afbeelding

  Contact

  Als u contact opneemt via 06 299 666 24 krijgt u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct een medewerker aan de lijn. U kunt ook uw gegevens achterlaten!

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Wij komen uw schadeauto gratis ophalen. In overleg met een medewerker wordt de auto op een gewenst moment opgehaald waar u dat maar wilt!

  Schadeauto verkopen

  Op Autosloperij.nl kunt u terecht voor de verkoop van uw schadeauto. Wij kopen alle auto’s, dus u kunt snel uw schadeauto verkopen! Wij kopen uw personenauto met schade, uw bedrijfsauto met schade of uw bedrijfswagen met schade. Ook als de apk is verlopen of als uw auto niet meer rijdt, kunnen wij u helpen. Vul uw gegevens in bovenaan de pagina. Wij hebben uw kenteken, naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig om contact met u op te nemen. Onze medewerkers van de afdeling inkoop staan altijd voor u klaar, dus dat betekent dat u in de meeste gevallen al binnen tien minuten teruggebeld wordt.

  Direct uw schade auto verkopen?

  Wilt u liever direct telefonisch contact met een van onze medewerkers? Neem dan zelf telefonisch contact op via ons telefoonnummer 06 299 666 24. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Zij zullen telefonisch met u het een en ander bespreken. Zo zal de medewerker bijvoorbeeld informeren naar de mankementen van uw auto. Hebt u bijvoorbeeld een kapotte motor, een lekke koppaking, een kapotte koppeling, een kapotte turbo of kapotte distributieriem of verkeert uw auto in optimale staat?

  Auto met schade verkopen

  Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan ook de beste eens overeenkomen. Autosloperij.nl koopt uw auto met schade, ongeacht de omvang van de schade, en betaalt een mooie bedrag. Het maakt niet uit of u in een botsing betrokken bent geraakt of dat uw auto te water is geraakt. De prijs die betaalt wordt voor de auto is natuurlijk wel afhankelijk van de staat waarin een auto verkeert. Een volledig uitgebrande auto levert in de meeste gevallen niet veel geld meer op, omdat de onderdelen niet meer bruikbaar zijn. Hebt u grote schade aan de carrosserie? Heftige schade aan de buitenkant hoeft geen enorme impact te hebben op de restwaarde. De waarde van de schadeauto hangt namelijk ook grotendeels van de conditie van de auto onderdelen in uw auto.

  Schadeauto verkopen

  Bedrijfsauto met schade verkopen

  Naast personenauto’s kopen wij ook uw bedrijfsauto, bedrijfswagen of busje met schade. Afhankelijk van de staat van uw auto zullen wij vrijblijvend en kosteloos een bod uitbrengen op uw schadevoertuig. U bepaalt zelf of uw akkoord gaat met het aanbod. Op die manier kunt u vandaag nog uw schadeauto verkopen, maar ook besluiten om tot een later moment te wachten.

  Sloopauto en schadeauto inkoop

  Heeft uw auto dermate veel schade opgelopen dat deze eigenlijk is verandert in een sloopauto? Dat is voor ons geen probleem. U kunt uw sloopauto verkopen aan ons!

  Schadeauto ophalen

  Autosloperij.nl komt u schadeauto gratis ophalen of wegslepen! Overal in Nederland en België halen wij uw auto gratis op. Dat betekent dat u zelf geen oprijwagen, auto ambulance of sleepauto hoeft te regelen. Dat scheelt u weer in de portemonnee! Wilt u het voertuig liever wel zelf inleveren? Dat kan natuurlijk ook. Telefonisch kunnen we een bezorgmoment met u afspreken.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Uw kenteken en gegevens

  Uw kenteken en gegevens

  Neem contact op via 06 299 666 24 of laat uw gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar!

  Taxatie & Het Bod

  Taxatie & Het Bod

  Een van onze medewerkers zal vrijblijvend een bod uitbrengen. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met dit bod.

  Auto ophalen

  Auto ophalen

  Als u akkoord gaat met ons bod, dan komen wij u uw auto op een gewenst moment en op een gewenste locatie ophalen.

  RDW Vrijwaring & Betaling

  RDW Vrijwaring & Betaling

  U ontvangt van onze chauffeur ter plekke het afgesproken bedrag en het RDW Vrijwaringsbewijs. De auto wordt meteen meegenomen!

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl