Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Schadeauto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle schadeauto's, u krijgt een vergoeding en wij halen uw auto met schade gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Binnen 3 uur kopen wij uw schadeauto
  • Wij kopen uw schadeauto of auto met schade
  • Personenauto’s, bedrijfswagens & brommobielen
  • Direct contant geld & RDW vrijwaringsbewijs
  • Gratis ophalen door héél Nederland
Snel uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
06 299 666 24
Auto verkopen? Gratis ophalen!
 afbeelding

Wat kopen wij?

Wij kopen alle soorten auto's dus ook uw schadeauto of auto met schade. Wij halen auto's op door heel Nederland en op een door u gewenste moment.

 afbeelding

Betrouwbaar

Duizenden mensen verkochten hun auto via Autosloperij.nl. De auto wordt voor uw deur gratis opgehaald. Gegarandeerd geen ongure types aan uw deur!

 afbeelding

Contact

Als u contact opneemt via 06 299 666 24 krijgt u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct een medewerker aan de lijn. U kunt ook uw gegevens achterlaten!

 afbeelding

Gratis ophalen

Wij komen uw schadeauto gratis ophalen. In overleg met een medewerker wordt de auto op een gewenst moment opgehaald waar u dat maar wilt!

Schadeauto verkopen

Op Autosloperij.nl kunt u terecht voor de verkoop van uw schadeauto. U kunt snel uw schadeauto verkopen! Wij kopen uw personenauto met schade, uw bedrijfsauto met schade en uw bedrijfswagen met schade. Ook als uw apk is verlopen of als uw auto niet meer rijdt, kunt u bij ons terecht. Vul snel uw gegevens in bovenaan de pagina. Wij hebben uw kenteken, naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig om contact met u op te nemen. Medewerkers staan altijd voor u klaar, dus dat betekent dat u in de meeste gevallen al binnen tien minuten terug gebeld wordt.

Direct uw schade auto verkopen?

Wilt u liever direct telefonisch contact met een van onze medewerkers? Neem dan zelf telefonisch contact op via ons telefoonnummer 06 299 666 24. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Zij zullen telefonisch met u het een en ander doornemen. De medewerker zal bijvoorbeeld informeren naar de mankementen van uw auto. Hebt u bijvoorbeeld een kapotte motor, een lekke koppaking, een kapotte koppeling, een kapotte turbo of kapotte distributieriem of verkeert uw auto in optimale staat?

Auto met schade verkopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan ook de beste eens overeenkomen. Autosloperij.nl koopt uw auto met schade en betaalt een mooie bedrag voor uw auto. Het maakt niet uit of u in een botsing betrokken bent geraakt of dat uw auto te water is geraakt. De prijs die betaalt wordt voor de auto is afhankelijk van zijn huidige staat. Overigens hoeft heftige schade aan de buitenkant geen enorme impact te hebben op de restwaarde. De schadeauto waarde hangt namelijk ook af van de conditie van de auto onderdelen in uw auto.

Schadeauto verkopen

Bedrijfsauto met schade verkopen

Naast personenauto’s kopen wij ook uw bedrijfsauto of bedrijfswagen met schade. Afhankelijk van de staat van uw auto zullen wij vrijblijvend en kosteloos een bod uitbrengen op uw auto. U bepaalt zelf of uw akkoord gaat met het aanbod. Op die manier kunt u vandaag uw schadeauto verkopen, maar ook besluiten om tot een later moment te wachten.

Sloopauto en schadeauto inkoop

Heeft uw auto dermate veel schade opgelopen dat deze eigenlijk is verandert in een sloopauto? Dat maakt voor Autosloperij.nl weinig verschil. U kunt uw sloopauto verkopen aan ons!

Schadeauto ophalen

Autosloperij.nl komt u schadeauto ophalen of wegslepen! Overal in Nederland en België halen wij uw auto gratis op. Dat betekent dat u zelf geen oprijwagen of sleepauto hoeft te regelen. Dat scheelt u weer in de portemonnee!

Zo werkt Autosloperij.nl
Hoe het werkt
Uw kenteken en gegevens

Uw kenteken en gegevens

Neem contact op via 06 299 666 24 of laat uw gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar!

Taxatie & Het Bod

Taxatie & Het Bod

Een van onze medewerkers zal vrijblijvend een bod uitbrengen. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met dit bod.

Auto ophalen

Auto ophalen

Als u akkoord gaat met ons bod, dan komen wij u uw auto op een gewenst moment en een gewenste plek bij u ophalen.

RDW Vrijwaring & Betaling

RDW Vrijwaring & Betaling

U ontvangt van onze chauffeur direct het afgesproken bedrag en het RDW Vrijwaringsbewijs. De auto wordt meteen meegenomen!

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl