advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Caravan verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle caravans, u krijgt een vergoeding en wij halen uw sleurhut gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen (sta)caravans van alle merken
  • Caravans met en zonder schade
  • Gratis ophaalservice in Nederland en België
  • Direct contant geld en een vrijwaringsbewijs
  • Altijd een mooie vergoeding voor uw caravan
  Snel uw caravan verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wij kopen alle (sta)caravans

  Kleine en grote (sta)caravans met en zonder schade; wij allerlei soorten caravans in!

   afbeelding

  Jarenlange ervaring

  Een gedegen partner met jarenlange ervaring in de inkoop van caravans en andere voertuigen.

   afbeelding

  Snel contact

  Wij nemen, kort nadat u uw gegevens hebt achtergelaten, telefonisch contact met u op.

   afbeelding

  Gratis ophaalservice

  Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan komen wij uw caravan in heel Nederland en België gratis ophalen.

  Caravan verkopen

  Ben je in het bezit van een oude, misschien kapotte, caravan waar je eigenlijk het liefste zo snel mogelijk vanaf wilt? Dan is de autosloperij waarschijnlijk de ideale eindbestemming voor jouw sleurhut. Het verkopen van caravans, zeker op de particuliere, blijkt voor veel mensen een ingewikkelde en tijdrovende klus. Potentiële kopers kopen liever met garantie en zijn daarom vaak geneigd om te kiezen voor een bedrijfsmatige verkoper. Bovendien zijn zij meestal niet op zoek naar een caravan met werk, zoals schade of defecten.

  De autosloperij koopt allerhande caravan in, van klein tot groot, van Knaus tot Hobby en van in perfecte staat verkerend tot caravans met defecten. Het verkoopproces werkt eenvoudig. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op. Op basis van uw informatie zijn wij vrijwel altijd in staat om een bod uit te brengen. In sommige gevallen zullen wij om foto’s vragen.

  En ophalen? Dat gebeurt in de meeste gevallen kosteloos. Uiteraard speelt de staat waarin uw caravan verkeert een rol, maar in de meeste gevallen is gratis ophalen op een locatie naar keuze iets dat tot de mogelijkheden behoort.

   

  Tweedehands caravan verkopen

  Ieder jaar weer trekken duizenden Nederlanders er weer op uit met hun sleurhut. Caravans in allerlei soorten en maten: kleine caravan die ruimte bieden aan twee personen, maar ook grotere caravans die ruimte bieden aan hele gezinnen. Wij Nederlanders reizen er heel de wereld mee rond, van Spanje tot Kroatië en van Duitsland tot Polen. Ook dichterbij huis kom je vaak Nederlands gekentekende caravans tegen, sterker nog: kamperen in eigen land of net over de grens in België is nog steeds enorm populair in deze tijd. Toch komt er ongetwijfeld een moment dat jij van jouw vakantiehuis op wielen af wilt. Helaas blijkt het verkopen van een tweedehands caravan voor veel particulieren veel ingewikkelder dan gedacht. Gelukkig is er altijd een oplossing, namelijk de autosloperij!

  Caravan autosloperij

  Autodemontagebedrijven, of in dit geval de caravandemontagebedrijven richten zich, in tegenstelling tot caravanhandelaren, niet per se op de in- en verkoop van caravan in zijn geheel. Natuurlijk zijn er mooie exemplaren die, eventueel na reparatie of restauratie, in hun geheel opnieuw aangeboden worden aan andere particulieren, maar het gros wordt uit elkaar gehaald en gedemonteerd. Dat wil zeggen dat de (sta)caravan gestript wordt en dat waardevolle onderdelen opnieuw aangeboden op de tweedehands caravan onderdelen markt. Juist omdat veel mensen een caravan bezitten en reparatie met nieuwe onderdelen flink in de papieren kan lopen, is de gebruikte-caravan-onderdelen-markt een uitkomst voor zowel particulieren als garagebedrijven. Door de losse onderdelen te verkopen, kan de sloop aan jouw oude beestje verdienen.

  Oude caravan verkopen

  Caravans en stacaravans met schade

  Omdat de focus van demontagebedrijven niet alleen ligt op de verkoop van mooie en in goede staat verkerende caravans en stacaravans, zijn ook tweedehands caravans met mankementen en schade erg interessant. De waarde die de losse onderdelen vertegenwoordigen, kunnen leiden tot een mooie vergoeding .

  Verschillende merken

  Hoewel het ene merk commercieel interessanter is dan het andere merk kunt u vrijwel met iedere merk bij de sloop terecht. Autosloperijen kopen caravans van onder andere, maar zeker niet alleen, de volgende merken: Adria, Bürstner, Cabby, Carado, Caravelair, Chateau, Dethleffs, Elddis, Eriba, Fendt, Hobby, Kabe, Kip, Knaus, LMC, Sprite, Sterckeman, Sunlight, Sun Roller, Tabbert en Trigano.

  Caravan gratis laten ophalen

  Het vervoeren van een caravan, zeker een die niet meer rijbaar is, is niet voor iedereen weggelegd. Oude caravans, die bijvoorbeeld na jaren in de opslag te hebben gestaan, niet meer rijbaar zijn, zijn voor de gemiddelde eigenaar lastig te verplaatsen. Met behulp van de caravan ophaalservice, die vrijwel altijd gratis kan worden aangeboden bij overeenstemming, hoeft u zelf niet in de weer. Wij komen in alle provincies van Nederland en België. Het maakt dus niet uit of u in Drenthe, Friesland, Noord-Brabant, Zuid-Holland. Limburg of zelfs Vlaanderen woont.

  De beste tijd om een caravan te verkopen

  Ongetwijfeld hebt u eerder gehoord dat u uw caravan het beste in het voorjaar (lente of begin zomer) kunt verkopen, net voor het mooie weer, als nieuwe kopers van plan zijn om een caravan aan te schaffen. Echter, voor ons is er geen beste tijd om in te kopen. U kunt uw caravan dus met een gerust hart in de herfst of winter aanbieden.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Gevens achterlaten

  Gevens achterlaten

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verkoop te bespreken.

  Informatie inwinnen

  Informatie inwinnen

  Wij zullen u telefonisch een aantal vragen stellen en misschien om foto's vragen om een gepaste bod uit te brengen.

  Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Duizenden verkopers gingen u voor! Wij kopen niet alleen caravans, maar ook (sloop)auto's en andere voertuigen.

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  In de meeste gevallen is gratis ophalen op een locatie naar keuze een mogelijkheid. U hoeft dus niet zelf op pad.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl