advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Auto verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle auto's, u ontvangt een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen alle soorten auto’s
  • Auto’s met schade en auto’s zonder schade
  • Ook auto’s zonder apk of keuring
  • Gratis ophalen door Nederland en België
  • Direct contant geld en RDW vrijwaring
  Uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Alle auto's

  Wij kopen auto's! U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten auto's met en zonder schade en met en zonder APK.

   afbeelding

  Vrijblijvend

  Wij brengen snel, gratis en vrijblijvend een bod uit op uw auto. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod.

   afbeelding

  Telefonisch contact

  Als u uw gegevens achter laat zullen wij persoonlijk contact met u opnemen via de telefoon. Vaak al binnen 30 minuten!

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Ophalen is gratis in heel Nederland en België. U ontvangt ter plekke contant geld en een RDW vrijwaringsbewijs.

  Auto verkopen

  Denkt u ik wil van mijn auto af? Dan kunt u uw auto direct aan de autosloperij of autosloop verkopen. Wij kopen namelijk alle soorten auto’s en (bedrijfs)voertuigen. Dat betekent dat u uw sloopauto, schadeauto (motorisch defect, kapot of beschadigd), tweedehands auto, bedrijfsauto, auto zonder apk of keuring, brommobiel, camper, quad, trike, taxi, aanhanger of motor kopen. Kortom: het maakt ons niet uit in welke staat uw voertuig verkeert. Voor ieder soort voertuig kunnen wij namelijk een aantrekkelijk bod uitbrengen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt ervoor kiezen om telefonisch contact met ons op te nemen of om uw gegevens achter te laten. Als u uw gegevens achter laat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

  Direct uw (elektrische) auto verkopen

  Hebt u geld nodig? Wilt u van uw auto af? Hebt u schade gereden? Is de APK van uw auto verkopen? Allemaal gevallen waarin u uw auto wilt snel en eenvoudig wil verkopen. De autosloperij koopt alle soorten auto’s. Dat betekent dat het niet uit maakt wat voor voertuig u bezit als u een verkoop aan de autosloop overweegt. Voor ieder soort voertuig kan een bod worden uitgebracht. De hoogte van het bod is afhankelijk van de staat waarin het voertuig zich bevind.

  Auto verkopen = gratis ophalen

  Als u telefonisch contact met ons hebt gehad en overeenstemming hebt bereikt, zullen wij direct een afspraak maken om uw voertuig in te plannen. Dat betekent dat u auto in het gunstigste geval al binnen enkele uren kan worden opgehaald. U bepaalt zelf wanneer wij langs komen voor de auto. Wij komen wanneer het u uitkomt en dat is volledig kosteloos!

  Auto verkopen online

  Elektrische auto verkopen?

  Wij kopen niet alleen auto’s met een brandstofmotor, maar ook auto’s met een elektromotor. Het maakt dus niet uit of u een benzineauto, een dieselauto of een elektrische auto wilt verkopen. Ook met een auto op gas (lpg) kunt u bij ons terecht.

  Altijd bereikbaar

  U kunt uw auto op ieder moment van de dag aan ons aanbieden. In de meeste gevallen zullen we binnen een half uur contact met u opnemen en een voorstel doen.

  Alle voertuigen en alle merken

  Het maakt voor ons niet uit wat voor voertuig u hebt. Wij kunnen uw sloopauto, schadeauto, tweedehands auto, bedrijfsauto, auto zonder apk of keuring, brommobiel, camper, quad, trike, taxi, aanhanger of motor kopen. Ook het merk van uw voertuig is ons om het even. Wij kunnen namelijk allerlei merken gebruiken.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Geld voor uw auto

  Geld voor uw auto

  Wilt u van uw auto af? Dan bent u op Autosloperij.nl aan het juiste adres. Het verkoopproces van uw auto werkt heel snel en eenvoudig.

  Telefonisch contact

  Telefonisch contact

  Neem telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter. Dan nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Vergoeding

  Vergoeding

  Wij zullen een bod uitbrengen op uw voertuig. Dit bod is vrijblijvend en u bepaalt zelf of u met het uitgebrachte bod akkoord gaat.

  Ophalen en vrijwaren

  Ophalen en vrijwaren

  U ontvangt van ons contant geld en een vrijwaring op het moment dat wij de auto ophalen. Ophalen in Nederland en België is gratis!

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24

    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl