Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

Brommobiel verkopen:

Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?

 • Wij kopen uw brommobiel
 • Minicars en 45 km auto’s met en zonder schade
 • Gratis ophalen door Nederland en België
 • Direct contant geld en RDW vrijwaring
 • Altijd een mooi bedrag voor uw brommobiel

Uw brommobiel verkopen? Vul het formulier in of bel:

06 299 666 24
 afbeelding

Wat kopen we?

Wij kopen brommobielen in alle staten van alle merken. Bijvoorbeeld: Aixam, Bellier, Canta, Casalini, Chatenet, Grecav, JDM, Ligier, Mega of Microcar.

 afbeelding

Direct contact

Onze medewerkers staan dag en nacht voor uw klaar. U bepaalt zelf wanneer u contact met ons op mag neemt of uw gegevens achter laat.

 afbeelding

Gratis & Veilig

Onze service is gratis en vrijblijvend. Wij zijn al lange tijd actief met de inkoop van brommobielen. Daarom kunt u veilig uw 45 kilometer auto aan ons verkopen.

 afbeelding

Ophalen gratis!

U kunt uw auto inleveren, maar wij kunnen ook gratis ophalen. Dat betekent dat u op een gewenste moment een een gewenste plek een afspraak kunt maken.

Brommobiel verkopen

Bent u in het bezit van een brommobiel, een minicar of 45 kilometer auto (niet te verwarren met een scootmobiel) en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij Autosloperij.nl op de juiste plek. Hoewel u het misschien niet verwacht, kan de autosloperij in sommige gevallen meer geven voor uw auto dan dat een dealer of een handelaar u kan geven. De onderdelen zijn namelijk erg in trek en omdat een demontage bedrijf uw auto uit elkaar haalt, kunnen zij aan de losse onderdelen verdienen. De prijs die u ontvangt voor uw voertuig is afhankelijk van de staat waarin het karretje verkeert. Andere factoren zijn bijvoorbeeld de leeftijd en het aantal gereden kilometers. Bent u benieuwd of wij uw brommobiel ophalen? Neem dan eens telefonisch contact op of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Het is kosteloos en vrijblijvend.

Zo werkt het

Brommobielen verkopen

Brommobielen verkopen

U kunt uw brommobiel aan ons verkopen door telefonisch contact op te nemen via 06 299 666 24. U mag ook uw gegevens achter laten!

Brommobiel taxeren

Brommobiel taxeren

De waarde van uw 45 kilometer auto is afhankelijk van een aantal factoren als de staat waarin de auto verkeert en het aantal gereden kilometers. Wij taxeren uw auto telefonisch

Bod uitbrengen

Bod uitbrengen

Wij zullen een bod uitbrengen op uw minicar. Bent u tevreden? Dan kunt u op een gewenst moment akkoord gaan met het bod. Uiteraard is een taxatie vrijblijvend!

Gratis ophalen

Gratis ophalen

Bent u akkoord gegaan met ons voorstel? Wij halen brommobielen door heel Nederland en België gratis op. U kunt een afspraak maken op een gewenst moment!

Bel direct: 06 299 666 24

45 kilometer auto verkopen

Wij kopen uw brommobiel van alle merken die op de markt zijn. Bijvoorbeeld van de merken: AAixam, Amica, Arola, Bellier, Casalini, Chatenet, Citycom ag, Erad, Grecav, Italcar, JDM, Ligier, Mega, Microcar, Minauto, Piaggio, Tasso, Trigger, Omnia, maar ook van andere merken die in dit rijtje ontbreken. U kunt dus altijd een poging wagen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.

Brommobiel onderdelen

De autosloperij verdient geld aan de verkoop van auto onderdelen uit uw sloop of schadeauto. Dat geldt ook voor gebruikte onderdelen uit uw brommobiel of 45 kilometer wagen. Een autosloperij haalt uw auto uit elkaar. Dat noemt men demonteren. De prijs die betaalt kan worden voor een minicar is afhankelijk van de staat van de auto en de staat van de onderdelen. Heeft u veel schade aan de buitenkant? Dan betekent dat niet per definitie dat uw auto niets meer oplevert. Een poging wagen is daarom een aanrader!

Brommobiel met schade

Zoals hierboven aangegeven is oppervlakkige schade geen probleem. Ook een kapotte motor of een kapotte koppakking is geen probleem. De medewerker zal telefonisch met u bespreken wat er precies mankeert. Wij verzoeken u om gebreken eerlijk te vermelden. Op die manier kunnen wij een eerlijk bod uitbrengen.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl