advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Brommobiel verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle brommobielen, u krijgt een vergoeding en wij halen uw minicar gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen uw brommobiel in alle staten
  • Minicars en 45 km auto’s met en zonder schade
  • Gratis ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld en een RDW vrijwaring
  • Altijd een mooi bedrag voor uw brommobiel
  Uw brommobiel verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wat kopen we?

  Wij kopen brommobielen in alle staten en van alle merken. Bijvoorbeeld van Aixam, Bellier, Canta, Casalini, Chatenet, Grecav, JDM, Ligier, Mega of Microcar.

   afbeelding

  Direct contact

  Onze medewerkers staan dag en nacht voor uw klaar. U bepaalt zelf op welk moment u contact met ons op neemt. U kunt ook uw gegevens achterlaten.

   afbeelding

  Gratis & Veilig

  Onze service is gratis en vrijblijvend. Wij zijn al lange tijd actief met de inkoop van brommobielen. Daarom kunt u veilig uw 45 kilometer auto aan ons verkopen.

   afbeelding

  Ophalen = Gratis

  U kunt uw brommobiel inleveren, maar wij kunnen hem ook gratis ophalen. Dat betekent dat zelf een gewenste plek en tijd met ons kunt afspreken.

  Brommobiel verkopen

  Bent u in het bezit van een brommobiel, een minicar of een 45 kilometer auto (niet te verwarren met een scootmobiel of een gehandicaptenvoertuig) en wilt u deze het liefste vandaag nog verkopen? Dan bent u bij Autosloperij.nl aan het juiste adres. Hoewel u het misschien niet verwacht, kan de autosloperij in sommige gevallen meer geld betalen voor uw sloopvoertuig dan dat een dealer of een handelaar dat kan. Onderdelen van een brommobiel zijn namelijk erg gewild op de tweedehands brommobiel onderdelen markt en omdat een demontagebedrijf uw auto uit elkaar haalt (demonteert), kunnen zij aan de verkoop van losse minicar onderdelen geld verdienen.

  De prijs die voor uw voertuig ontvangt, is afhankelijk van de staat waarin uw karretje verkeert. Andere factoren zijn bijvoorbeeld de leeftijd (het bouwjaar), het aantal gereden kilometers en de staat van de carrosserie en de motor. Bent u benieuwd of wij ook uw brommobiel kopen en gratis kunnen ophalen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of laat gratis uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Het aanvragen van een taxatie is geheel kosteloos en helemaal vrijblijvend.

  45 kilometer auto verkopen

  Wij kopen brommobielen van alle merken die op de markt zijn. Bijvoorbeeld van de merken: Aixam, Amica, Arola, Bellier, Casalini, Chatenet, Citycom ag, Erad, Grecav, Italcar, JDM, Ligier, Mega, Microcar, Minauto, Piaggio, Tasso, Trigger, Omnia, maar ook van andere merken die in dit rijtje ontbreken. Welk voertuig u ook bezig, u kunt altijd een poging wagen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.

  Brommobiel verkopen

  Brommobiel onderdelen

  De autosloperij verdient geld aan de verkoop van auto onderdelen uit uw sloop of schadeauto. Dat geldt ook voor gebruikte onderdelen uit uw brommobiel of 45 kilometer wagen. Een autosloperij haalt het voertuig uit elkaar. Dat noemt men demonteren. De prijs die betaalt kan worden voor uw minicar is afhankelijk van de staat van het voertuig en de staat van de onderdelen. Heeft u veel schade aan de buitenkant? Dan betekent dat niet per definitie dat uw auto niets meer oplevert. Een poging wagen is daarom zeker een aanrader!

  Brommobielen met schade en zonder schade

  Een voertuig dat in perfecte conditie verkeert, levert waarschijnlijk meer op dat een auto met schade. Toch is schade, zoals hierboven aangegeven, geen enkel probleem. Ook technische schade, zoals een kapotte motor of een lekke koppakking, is geen probleem.

  Een medewerker zal telefonisch met u bespreken wat er precies mankeert aan uw minicar. Wij verzoeken u om gebreken altijd eerlijk te vermelden. Op die manier kunnen wij een eerlijker bod uitbrengen. Omdat ook onderdelen die niet direct zichtbaar zijn waarde vertegenwoordigen, is het goed mogelijk dat een brommobiel die van buiten total loss lijkt, toch een aanzienlijke waarde vertegenwoordigd.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Brommobielen verkopen

  Brommobielen verkopen

  U kunt uw brommobiel aan ons verkopen door telefonisch contact op te nemen via 06 299 666 24. U mag ook uw gegevens achter laten!

  Brommobiel taxeren

  Brommobiel taxeren

  De waarde van uw 45 kilometer auto is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de staat waarin de minicar verkeert en het aantal gereden kilometers. Wij taxeren uw voertuig telefonisch.

  Bod uitbrengen

  Bod uitbrengen

  Wij zullen een bod uitbrengen op uw minicar. Bent u tevreden met ons bod? Dan kunt u op een gewenst moment akkoord gaan. Uiteraard is een taxatie vrijblijvend en kosteloos!

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  Bent u akkoord gegaan met ons voorstel? Dan halen wij uw brommobiel in heel Nederland en België gratis op. U kunt een afspraak maken voor een gewenst moment!

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl