Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen Hechtel (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Hechtel Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 32 min geleden
  Renault Laguna
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Golf
 • 2 uur geleden
  Volkswagen Kombi D 45 Kw Kampeerauto
 • 3 uur geleden
  Ford Focus
 • 3 uur geleden
  Opel Astra-g-cc
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloperij Hechtel

Is uw auto niet meer te redden en total losss verklaard? Dan is er toch nog wel wat te verdienen aan uw auto als u deze schadeauto of sloopauto naar een autosloop brengt in Hechtel. Als de auto niet meer te besturen is, dan deze auto ook opgehaald worden door de ophaaldienst van een autosloperij in Hechtel. De auto afbraak is de meest voor de hand liggende manier om toch nog iets aan uw auto te verdienen. Ook als u in een omringend dorp woont zoals Leopoldsburg, Kerkhoven, Winner, Wijchmaal, Peer, Linde, Dool, Beverlo, of Stal kunt u terecht bij een autosloperij in Hechtel of andere auto afbraken in de buurt.

Sloopauto verkopen

Afhankelijk van de schade die uw auto heeft opgelopen wordt er gekeken welke auto onderdelen nog bruikbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het stuur, de koppeling, de deuren, het dashboard, de versnellingspook enzovoorts. Kortom, alles wat niet beschadigd is kan prima worden hergebruikt. De rest, dat wil zeggen, de onderdelen die niet kunnen worden gebruikt, worden ofwel vernietigd ofwel gerecycled. Zo worden de kunststof materialen en het metalen frame gerecycled tot grondstoffen. De motorolie en rem- en koelvloeistoffen worden omgezet in afvalstoffen. Op deze wijze wordt het milieu gespaard en krijgt u een financiële vergoeding voor de bruikbare materialen. Alle autosloperijen werken tegenwoordig milieuvriendelijk. Dit vooral ingegeven door de wetgeving, die behoorlijk streng is geworden. Er komen met regelmaat controleurs langs om te kijken of de autosloperij daadwerkelijk volgens de regels opereert.

Auto onderdelen Hechtel

Zoals gezegd worden de bruikbare onderdelen gescheiden van de onbruikbare onderdelen wanneer de schadeauto uit elkaar wordt gehaald. Mocht u dus op zoek zijn naar auto-onderdelen in Hechtel en omstreken dan kunt u altijd bij een sloperij langsgaan om voordelig een nieuw stuur te kopen bijvoorbeeld. Ook als uw ruit kapot is gegaan, kunt u vaak zeer voordelig een nieuwe ruit kopen bij de sloperij in Hechtel. Via onze site is het handig en eenvoudig om een autosloperij uit Hechtel of omgeving te benaderen. Vul het formulier bovenaan de pagina in en vindt een geschikte autosloop.

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Hechtel! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Hechtel uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl