advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 52 min geleden
    Kia Sportage
   • 1 uur geleden
    Peugeot 206
   • 3 uur geleden
    Opel Insignia Limousine Nb
   • 7 uur geleden
    Peugeot 807
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Accu

   De accu is de benaming voor de batterij van de auto. Het voornaamste doel van de accu is de startmotor voorzien van energie, zodat deze kan starten. Daarnaast voorziet het ook de lampen van energie en maakt het het mogelijk om naar de radio te luisteren, ook wanneer de auto uit staat. De accu is dus een zeer belangrijk onderdeel van de auto. Net zoals elke batterij wordt ook de accu na verloop van de tijd zwakker en wanneer dit gebeurd is het tijd om deze op te laden of te vervangen. Een accu kan je gemakkelijk laten vervangen bij de garage.

   Gebruik en onderhoud accu

   Schade door warmte is een van de belangrijkste oorzaken van een disfunctionerende accu, omdat het de corrosie aan de binnenkant van de batterij versnelt. Door deze extra weerstand geleidt de energie minder goed, waardoor de auto moeite heeft met starten of in sommige gevallen helemaal niet meer start. Het is daarom belangrijk om de accu goed te onderhouden. Controleer regelmatig de spannend, welke niet minder mag zijn dan 11,75 Volt, want dit verkort de levensduur van de accu. Kijk daarnaast ook om de drie maanden naar het zuurniveau en vul dit indien nodig bij en controleer daarbij ook op corrosie.

   Tweedehands accu aanschaffen

   Indien de accu aan vervanging toe is, moet deze zo snel mogelijk vervangen worden. Een nieuwe accu aanschaffen kan soms aardig duur zijn. Je kan er daarom ook voor kiezen om een tweedehands accu te kopen. Deze gemakkelijk kopen bij een plaatselijke sloperij. Deze onderdelen zijn vaak nog in een goede staat. Bij een sloperij verkopen ze veelal losse onderdelen voor een goedkopere prijs. Deze nog goed functionerende onderdelen worden uit de auto gehaald en zijn klaar voor de verkoop. Dus een nieuwe accu kan je ook gemakkelijk aanschaffen bij een sloperij.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Accu".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl