Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 6 min geleden
  Lexus Lexus Gs450h
 • 11 min geleden
  Mitsubishi Mitsubishi Asx
 • 15 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 28 min geleden
  Nissan Nissan Almera
 • 31 min geleden
  Mercedes-benz A 190
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Achterbank

Op de achterbank van de auto is extra plaats voor inzittenden om mee te kunnen rijden in de auto. Omdat veiligheid ook achterin belangrijk is, zijn deze plaatsen allemaal voorzien van gordels, die tijdens de rit ook gedragen moeten worden. Sommige auto’s hebben in de kofferbak nog een aantal extra zitplaatsen die uitgeklapt kunnen worden. Er is een bepaald aantal gordels beschikbaar op de achterbank en voor zowel personen is er dus ook plaats. Het is niet toegestaan om meer personen te vervoeren dan waarvoor de achterbank plaats biedt.

Onderhoud achterbank

Onder het onderhoud van de achterbank verstaan we voornamelijk het schoonmaken ervan en het repareren van kleine beschadigingen. Het is belangrijk om de achterbank zo nu en dan goed schoon te maken, omdat de bank hierdoor langer mooi blijft. Wanneer de achterbank veel gebruikt wordt, kan het op den duur gaan slijten. Als de achterbank voor een groot deel versleten is, kan je ervoor kiezen om het in zijn geheel opnieuw te laten bekleden. De prijs van het opnieuw bekleden verschilt sterk, maar hierna ziet het er wel weer uit als nieuw. Natuurlijk is het ook mogelijk om de achterbank in zijn geheel te laten vervangen.

Tweedehands achterbank kopen

Misschien ben je een oude auto aan het opknappen en mis je nog een achterbank, of is je oude achterbank nodig aan vervanging toe? Dan kan je overwegen om een nieuwe aan te schaffen. Omdat het moeilijk is om oude onderdelen nog nieuw te kopen, kan het een goed idee zijn om deze aan te schaffen bij een sloperij. Hier hebben ze een groot aantal verschillende onderdelen die nog opnieuw bruikbaar zijn. Vaak verkopen ze dus ook oude achterbanken die uit sloopauto’s gehaald zijn, maar nog in een goede staat verkeren, waardoor ze verkocht kunnen worden.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Achterbank".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl