Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Achterlichten

Achterlichten zijn een belangrijk deel van de auto. Ze zorgen ervoor dat jij in het donker zichtbaar bent voor andere weggebruikers, dat je zichtbaar bent wanneer je bezig bent met een manoeuvre en je geeft hiermee aan dat je wilt afslaan. Het achterlicht maakt daarnaast ook deel uit van het design van de auto. Daarom zie je ze voorbij komen in veel verschillende complexe vormen. Het is belangrijk dat de achterlichten van je auto in een goede staat verkeren. Voor een slecht werkend achterlicht kan je namelijk een boete krijgen en ben je gevaarlijk in het verkeer.

Een kapot achterlicht

Wanneer je achterlichten beschadigd of kapot zijn is het van belang om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Het kan zijn dat de kap van de lamp kapot is en hiervoor kan je gemakkelijk een nieuwe kopen. Ook wanneer het licht door krassen op de kap minder helder is, dien je deze te vervangen. Als je een probleem hebt met de lamp zelf kan je vaak de lampjes gemakkelijk verwisselen. Bij sommige auto’s kan je de lampen zelf niet vervangen zonder dat je hiervoor eerst een aantal onderdelen moet demonteren. In dat geval kan je beter je auto naar de garage brengen.

Achterlicht kopen van de sloperij

Als je achterlicht vervangen moet worden, omdat hij beschadigd is of niet meer optimaal werkt, dan moet het kapotte onderdeel opnieuw gekocht worden. Een goede tip is om te kijken naar tweedehands onderdelen. Deze worden meestal aangeboden bij de sloop, waar de oude auto’s gedemonteerd worden en de onderdelen die nog in een goede staat zijn, worden dan doorverkocht als tweedehands onderdelen. Dit geldt ook voor achterlichten en toebehoren. Bij de sloop hebben ze een groot aanbod aan onderdelen voor verschillende auto’s. Daarom is de kans groot dat je hier een onderdeel kan vinden voor een zacht prijsje.

Achterlichten

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Achterlichten".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl