advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Achteruitrijcamera

   Achteruitrijden kan soms een hele opgave zijn, maar met een achterruitrijcamera heb je meer controle over de situatie. De meeste moderne auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een achteruitrijcamera. Dit is een kleine camera waarmee je in de gaten kan houden wie er achter je rijdt en waar je heen rijdt tijdens het achteruit rijden. Dit zorgt niet alleen voor minder schade aan de auto, maar ook voor meer verkeersveiligheid. Er zijn verschillende soorten lenzen verkrijgbaar die bepalen hoe ver en breed je kunt kijken achter de auto. Door een slecht functionerende lens kan het zicht zeer belemmerd worden.

   Achteruitrijcamera en toebehoren

   De hele achteruitrijcamera bestaat uit de monitor, de camera en de bedrading. Via de camera wordt het beeld achter de auto opgenomen en via een kabel naar de monitor gestuurd. Het kan gebeuren dat een onderdeel van het systeem beschadigd raakt, waardoor het niet goed meer werkt. Dit kan problematisch zijn, omdat achterliggers en objecten niet meer goed kunt waarnemen. In dat geval moet het desbetreffende onderdeel vervangen worden. Over het algemeen is het vervangen van de achteruitrijcamera niet heel ingewikkeld. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar die je gemakkelijk en snel in de auto kan monteren.

   Tweedehands achteruitrijcamera kopen

   Een nieuwe achteruitrijcamera aanschaffen kan snel prijzig worden, maar gelukkig heb je ook de optie om deze tweedehands aan te schaffen. Een tweedehands camera werkt over het algemeen nog goed en kost daarnaast ook een heel stuk minder. Bij de sloperij hebben ze een groot aanbod aan achteruitrijcamera’s en toebehoren. Als deze onderdelen van de auto nog goede werken, worden ze namelijk gedemonteerd en verkocht zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden voor een andere auto. Het is natuurlijk zonde om onderdelen die nog in een goede staat verkeren, te slopen. Het is daarom een goed idee om een achteruitrijcamera aan te schaffen bij de sloop.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Achteruitrijcamera".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl