advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 42 min geleden
    Seat Ibiza
   • 4 uur geleden
    Renault Clio
   • 4 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 5 uur geleden
    Opel Movano
   • 8 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Achteruitrijlichten

   Een achteruitrijlicht is meestal wit of geel van kleur en bevindt zich aan de achterkant van de auto. Deze lampen zitten hier om het achterop komende verkeer te waarschuwen indien je achteruit gaat rijden. Zodra je de versnelling van de auto in zijn achteruit zet, gaan deze lampen branden waardoor de rest van het verkeer weet dat je naar achter gaat rijden. In Nederland is het verplicht om één of twee achteruitrijlichten te hebben achter op je auto. Bij de meeste auto’s bestaat het achteruitrijlicht slechts uit één lampje. Een achteruitrijlicht dat defect is kan voor problemen zorgen.

   Een defect achteruitrijlicht

   Wanneer het achteruitrijlicht van je auto niet meer na behoren werkt, moet deze gerepareerd worden. Een slecht werkend achteruitrijlicht kan een aantal oorzaken hebben: het probleem kan bij het lampje zelf liggen, daarnaast kan de schakelaar defect zijn of er is iets mis met de bedrading van het systeem. Wanneer je een probleem hebt met de bedrading kan je de auto het beste laten nakijken door de garage. Als het probleem bij het lampje zelf ligt en je koopt een nieuwe lamp, moet je er wel op letten dat het voltage en watt hetzelfde zijn als je oude lamp.

   Het achteruitrijlicht tweedehands aanschaffen

   De verschillende onderdelen die tot het achteruitrijlicht behoren zijn vaak ook tweedehands verkrijgbaar. Deze zijn gemakkelijk en snel aan te schaffen en het kost vaak een stuk minder dan wanneer je hetzelfde onderdeel gloednieuw koopt. Je kan deze onderdelen over het algemeen halen bij de sloop. Tijdens het demonteren van de oude sloopauto’s worden de nog werkende onderdelen er namelijk uit gehaald. Dit geld ook voor het achteruitrijlicht. Het voordeel van de sloperij, is dat ze een groot aantal verschillende lampjes hebben, waardoor er altijd wel eentje voor jouw auto tussen zit.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Achteruitrijlichten".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl