advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Airbagmodule

   De airbagmodule is een onderdeel van de airbag, wat gezien wordt als een van de meest belangrijke onderdelen in de auto, vooral wanneer er een ongeluk plaatsvindt. Deze module is een kleine computer welke zich bevindt in de auto en die constant het airbagsysteem in de gaten houdt. Wanneer het een schok registreert zorgt het ervoor dat de airbags geactiveerd worden. Het meet dus constant de staat van het gehele systeem. Mocht er een situatie voorkomen waarbij het nodig is dat airbags afgaan, dan zorgt de module hiervoor. Ook onthoudt het vervolgens dat dit gebeurd is.

   Airbagmodule na een ongeluk

   Wanneer de airbag is afgegaan bij een ongeluk heeft de airbagmodule dit onthouden. In dat geval kan je twee dingen doen: je kan ten eerste een nieuwe airbagmodule kopen, maar de prijzen hiervoor lopen al snel op, of je laat de module repareren. Bij een reparatie wordt de airbagmodule opnieuw geprogrammeerd, zodat het in dezelfde staat verkeert als voor de aanrijding. Het voordeel hiervan is dat er niet een geheel nieuwe module aangeschaft hoeft te worden, maar tegenwoordig moet bij veel automerken toch de airbagmodule vervangen worden na een ongeluk. Zorgt er op de eerste plaats natuurlijk voor dat je auto weer in een veilige staat verkeert.

   Tweedehands airbagmodule aanschaffen

   Nadat de airbag is afgegaan moet je natuurlijk een nieuwe airbagmodule aanschaffen, maar vaak heb je daarnaast nog meer schade. Hierdoor kan het totale kostenplaatje al snel oplopen tot een hoog bedrag. Daarom is het ook mogelijk om een airbag met toebehoren voor een lager bedrag te kopen bij de sloperij. Hier verkopen ze onderdelen van sloopauto’s die nog in een goede staat zijn. Natuurlijk zijn er genoeg auto’s bij de sloop die een ongeluk hebben gehad en waarvan de airbags geactiveerd zijn geweest. Deze kan je dus ook niet meer gebruiken.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Airbagmodule".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl