Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Airco compressor

De meeste moderne auto’s tegenwoordig zijn voorzien van een airco, waardoor er koele lucht in de auto geblazen wordt tijdens warme dagen. Dit is natuurlijk ontzettend fijn wanneer het buiten warm is, maar als er iets mis is met de airco waardoor deze niet meer goed functioneert, dan merk je dat meteen. Dat geldt ook voor de airco compressor. De airco compressor is een belangrijk onderdeel van de auto en dit wil na verloop van tijd nog wel eens kapot gaan. Omdat het vervangen van een airco compressor duur kan zijn, is het belangrijk om het onderdeel goed te onderhouden.

Onderhouden van de airco compressor

Om de zoveel tijd moet de airco compressor onderhouden worden, zodat het systeem optimaal blijft werken en je kan blijven genieten van frisse, koele lucht in de auto. Het is daarom verstandig om de airco elk jaar te laten nakijken, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een tip is ook om de airco het hele jaar door te blijven gebruiken, dus zet ook in de winter de airco af en toe even aan, zodat het systeem soepel blijft en de kans op beschadigingen kleiner is. Als de airco compressor het echt niet meer doet, dan kan je hem laten vervangen.

Airco compressor tweedehands kopen

Je airco compressor is aan vervanging toe, wat dus betekend dat je een nieuwe moet gaan aanschaffen. Wil je de kosten ietwat beperken, maar toch een kwalitatief goede airco compressor kopen? Koop er dan eentje tweedehands, bijvoorbeeld van een autosloperij. Bij de sloperij verkopen ze de onderdelen van auto’s die nog in een goede staat zijn, zodat jij deze kan gebruiken als vervangend onderdeel voor de auto. Een groot voordeel hiervan is, is dat natuurlijk een stuk goedkoper is om een tweedehands onderdeel te kopen, dan een nieuwe.

Airco compressor

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Airco compressor".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl