advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 20 min geleden
    Opel Agila
   • 2 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 7 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 7 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 7 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Airco

   Bijna alle auto’s die tegenwoordig geproduceerd worden zijn voorzien van een airconditioner. Deze airco’s zorgen ervoor dat er je kunt genieten van een aangenaam klimaat in de auto tijdens het rijden. Tevens kan een goede airco ervoor zorgen dat je ramen niet beslaan en je goed zicht houdt. Een airco kan dus ook in de winter van pas komen. Het is welbekend dat het gebruiken van een airco meer brandstof kost. Hoe beperk je dit en kan je toch genieten van de airco?

   Onderhoud van een auto airco, waarom?

   Wanneer je een auto met airco hebt, is het belangrijk om deze af en toe te laten controleren. Bij een controle wordt het functioneren van de airco nagekeken en worden vloeistoffen aangevuld. Eventuele filters worden tevens gecontroleerd en indien nodig vervangen. Zo voorkom je nare geurtjes en geluiden en blijft je airco naar behoren functioneren.

   Airco en brandstofverbruik

   De meeste mensen zijn er zich wel van bewust dat het gebruiken van de airco in de auto zorgt voor een hoger brandstofverbruik. Dit is ongeveer tien procent van het normale verbruik. Toch kun je dit extra verbruik zo laag mogelijk houden door ervoor te zorgen dat je de airco niet te laag zet. IJskoud is vaak niet nodig. Zet de airco bijvoorbeeld op een aangename 22 graden. Zo beperk je het extra verbruik van je brandstof en is het toch goed vertoeven in de auto.

   Aanschaf van een tweedehands of gebruikte autoairco

   Wanneer je airco, ondanks controle en bewust gebruik, toch stuk gaat, kan het zijn dat je deze wilt vervangen. Afhankelijk van wat er precies stuk is, kan het lonen om op zoek te gaan naar een tweedehands airco of onderdelen daarvan. Zorg ervoor dat deze goed gecontroleerd en geprobeerd zijn alvorens je ze laat plaatsen. Dit kan je al snel honderden euro’s schelen in vergelijking met een nieuwe airco. Zo zit je lekker koel voor een niet al te oververhitte prijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Airco".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl