Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Alarm

Bescherm je auto tegen diefstal door er een goed werkend alarm in te bouwen. Tegenwoordig zijn bijna alle auto’s voorzien van een alarm, waardoor het stelen van de auto een stuk lastiger wordt gemaakt. Alsnog is het belangrijk om je auto goed te beschermen en een alarm is hiervoor de beste aanpak. Het alarm bestaat uit een serie van sensoren en schakelaars die aangesloten zijn op een computer eenheid. Sensoren registeren wat er gebeurd in de omgeving en dit wordt doorgegeven aan de computer. Zodra er diefstal wordt opgemerkt, zal het alarm afgaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het knipperen van de lichten.

Defect alarm

Je bent natuurlijk zuinig op je auto en je wilt dat deze zo goed mogelijk beschermd is tegen diefstal en vandalisme. En dan heb je natuurlijk aan een kapot alarm niet heel veel, dus daarom is het verstandig om deze op tijd te vervangen door een nieuwe. Hiermee bescherm je je auto opnieuw tegen diefstal, zodat je je auto met een gerust hart ergens kan parkeren. Je kan een volledig nieuw alarm kopen bij de winkel of online, maar je kan er ook voor kiezen om bij de sloperij te kijken of ze daar een tweedehands alarm hebben dat geschikt is voor jouw auto.

Een alarm tweedehands kopen

Je kan natuurlijk een auto alarm tweedehands kopen, wanneer deze nodig vervangen moet worden. Bij de autosloperij zijn auto onderdelen te kopen die nog in een goede staat verkeren en daarom is het zonde om deze te slopen. Daarom wordt een auto van tevoren gedemonteerd en de intacte onderdelen worden eruit gehaald. Voor een zacht prijsje kan je deze onderdelen, waaronder een alarm, overnemen van de sloperij. Het alarm kan je vervolgens opnieuw inbouwen in je auto, dat jij weer een goed werkend alarm hebt.

Alarm

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Alarm".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl