advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Citroen C4 Picasso
   • 6 min geleden
    Citroen C4 Picasso
   • 54 min geleden
    Volkswagen Touran
   • 58 min geleden
    Peugeot 108
   • 1 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Antenne

   De antenne bevindt zich op het dak van de auto en zorgt voor de ontvangst van de autoradio. Het hebben van een goede ontvangst is belangrijk wanneer je vaak met de auto onderweg bent en je hiervoor je radio veel gebruikt. Het kan storend zijn als de ontvangst niet goed is en je hierdoor geruis hoort op de radio. In dat geval kan een betere antenne een oplossing bieden. Er zijn een tal van antennes online verkrijgbaar voor elk budget, maar je kan ook kiezen voor een tweedehands antenne. Deze kan je doorgaans bij de sloperij halen. Het kan

   Beschadigde antenne

   Als de antenne van je auto beschadigd is kan dat zorgen voor een aantal problemen. Zo zal de ontvangst slechter zijn, waardoor de kans bestaat dat je geruis hoort op de radio. De antenne kan op verschillende manieren beschadigd geraakt zijn: je kan bijvoorbeeld iets geraakt hebben of er is een hevige storm geweest. Als je antenne niet meer goed functioneert dan is het een idee om een nieuwe aan te schaffen, want een slecht werkende antenne kan behoorlijk storend zijn. Je kan online gemakkelijk een nieuwe aanschaffen of je koopt een antenne tweedehands.

   Antenne kopen bij de sloop

   Bij de sloperij kan je een heleboel onderdelen voor je auto kopen voor een zacht prijsje. De sloperij verkoopt namelijk de onderdelen van sloopauto’s die nog goed werken, want voordat de auto gesloopt wordt, kijkt men eerst of er nog onderdelen zijn die hergebruikt kunnen worden. Deze onderdelen worden vervolgens verkocht. Dit geldt ook voor de antenne, want deze kan je ook bij een sloperij kopen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Antenne".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl