Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Antenne

De antenne bevindt zich op het dak van de auto en zorgt voor de ontvangst van de autoradio. Het hebben van een goede ontvangst is belangrijk wanneer je vaak met de auto onderweg bent en je hiervoor je radio veel gebruikt. Het kan storend zijn als de ontvangst niet goed is en je hierdoor geruis hoort op de radio. In dat geval kan een betere antenne een oplossing bieden. Er zijn een tal van antennes online verkrijgbaar voor elk budget, maar je kan ook kiezen voor een tweedehands antenne. Deze kan je doorgaans bij de sloperij halen. Het kan

Beschadigde antenne

Als de antenne van je auto beschadigd is kan dat zorgen voor een aantal problemen. Zo zal de ontvangst slechter zijn, waardoor de kans bestaat dat je geruis hoort op de radio. De antenne kan op verschillende manieren beschadigd geraakt zijn: je kan bijvoorbeeld iets geraakt hebben of er is een hevige storm geweest. Als je antenne niet meer goed functioneert dan is het een idee om een nieuwe aan te schaffen, want een slecht werkende antenne kan behoorlijk storend zijn. Je kan online gemakkelijk een nieuwe aanschaffen of je koopt een antenne tweedehands.

Antenne kopen bij de sloop

Bij de sloperij kan je een heleboel onderdelen voor je auto kopen voor een zacht prijsje. De sloperij verkoopt namelijk de onderdelen van sloopauto’s die nog goed werken, want voordat de auto gesloopt wordt, kijkt men eerst of er nog onderdelen zijn die hergebruikt kunnen worden. Deze onderdelen worden vervolgens verkocht. Dit geldt ook voor de antenne, want deze kan je ook bij een sloperij kopen.

Antenne

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Antenne".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl