advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 14 min geleden
    Volkswagen Touran
   • 14 min geleden
    Renault Master 2.8 Dubbelcab
   • 16 min geleden
    Seat Leon
   • 19 min geleden
    Mini Mini
   • 19 min geleden
    Toyota Starlet 1.3 E2
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autogordels

   Autogordels zorgen voor veiligheid in het verkeer en dat is natuurlijk een van de redenen waarom het verplicht is om een autogordel te dragen tijdens de rit. Met een autogordel zit je stevig in de stoel en ben je meer beschermd als je een ongeluk krijgt. De gordel houdt de passagier tijdens een ongeluk stevig in zijn of haar stoel, waardoor ernstig letsel zo veel mogelijk wordt beperkt. Ook jonge kinderen zijn verplicht om een gordel te dragen, ook als ze nog klein zijn. Meestal is de gordel dan nog net te groot, maar daarvoor bestaan speciale kinderzitjes, zodat ook de allerjongsten beschermd zijn in de auto.

   Autogordel vervangen

   Wanneer er zichtbare schade is aan de gordel en deze duidelijk versleten is, wordt het afgekeurd bij de APK en moet je nieuwe gordels te installeren. Ook als het mechanisme van de gordel niet meer goed werkt, waardoor de gordel vast komt te zitten of niet meer goed sluit, moet het vervangen worden. Autogordels zijn namelijk een belangrijk onderdeel als het gaat om veiligheid op de weg, dus voor de veiligheid van bestuurder en passagiers is het belangrijk om deze versleten gordels zo snel mogelijk te vervangen door nieuwe.

   Autogordels tweedehands aanschaffen

   Zijn de gordels van je auto aan vervanging toe? Koop dan goede, nieuwe gordels en bespaar hier vooral niet op, want de veiligheid van jouzelf en de passagiers is het belangrijkste. Maar dat betekent niet dat je geen tweedehands gordels kunt aanschaffen. Bij de sloperij halen ze gordels, die nog in een goede staat verkeren, uit de auto zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is dus zeker mogelijk om tweedehands gordels te vinden die nog kwalitatief goed zijn voor hergebruik.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autogordels".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl