Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 14 min geleden
  Honda Insight
 • 4 uur geleden
  Honda Civic 3dr
 • 5 uur geleden
  Volkswagen Golf
 • 5 uur geleden
  Peugeot 205 Gr 1.4 S6
 • 5 uur geleden
  Renault Twingo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Automatten

Automatten zijn ervoor bedoeld om extra comfort te geven aan de bestuurder en passagiers. Ze kunnen doorgaans met de stofzuiger worden gereinigd tijdens het wassen van de auto. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat de automatten vervangen moeten worden. In zo’n geval kun je nieuwe matten kopen van het merk van jouw auto. Voor veel auto’s zijn universele matten beschikbaar die goedkoper zijn.

Zijn automatten verplicht?

Nee, het is niet verplicht om automatten in je auto te hebben. Maar het is niet erg praktisch om ze niet te hebben. Het gevolg is namelijk dat de vloer van de auto vuil kan worden en deze is aanzienlijk minder goed en gemakkelijk schoon te maken dan een automat. Deze kun je immers verwijderen en uitkloppen. Ook zorgt een automat voor grip, je kunt zich desgewenst schrap zetten voor een scherpe bocht of een onverwachte manoeuvre van de chauffeur.

Koop voordelige vervangende automatten bij de autosloperij

Heb je andere automatten nodig? Informeer dan ook zeker bij een autosloperij. De kans bestaat dat je daar een prima set automatten kunt kopen waar je weer jaren mee vooruit kunt. Uiteraard zijn gebruikte automatten altijd een stuk voordeliger dan nieuwe. Je kunt in veel gevallen een aankoop bij een autosloperij laten opsturen, zodat je je een rit naar het bedrijf kunt besparen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Automatten".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl