Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autoradio

Zo’n beetje elke auto is tegenwoordig voorzien van een autoradio, waarop je muziek kunt luisteren, het nieuws kunt volgen of inzicht krijgt in de actuele situatie op de weg. De meest moderne radio’s laten zich bedienen door een beeldscherm, welke vaak ook fungeert als een navigatiesysteem. Daarnaast bevatten veel radio’s tegenwoordig een USB aansluiten zodat muziek kan worden afgespeeld via de telefoon of hebben een bluetooth functie. De radiofuncties zijn gemakkelijk te bedienen, omdat alle knoppen binnen handbereik zijn. In de auto bevinden zich ook boxen, zodat iedereen kan meegenieten van de autoradio wanneer deze aanstaat.

Autoradio vervangen

Werkt je oude autoradio niet meer goed of ben je ondertussen toe aan een moderner exemplaar? Dan kan je de autoradio vervangen door een nieuw model. Het vervangen van je huidige autoradio is helemaal niet zo moeilijk. Eerst dien je een nieuwe radio te kopen die je er ter vervanging wil gaan plaatsen. Vervolgens schroef je de oude radio los, maar deze zit soms vast met een slot om diefstal te voorkomen. Om dit slot te openen zijn dan sleutels bijgeleverd. Vervolgens is het de zaak om de radio goed te installeren. Hiervoor kan je een handleiding raadplegen voor de juiste installatie.

Autoradio kopen van de sloperij

Als je opzoek bent naar een goede radio voor een klein prijsje, dan kan je een tweedehands autoradio kopen bij de sloperij. De radio’s die ze hier verkopen zijn uit de sloopauto’s gehaald, maar zijn nog intact, wat ze geschikt maakt voor de verkoop. Controleer bij aankoop goed of de autoradio past in je huidige auto en of het apparaat naar behoren werkt. Meestal wordt dit gecontroleerd, maar je wilt natuurlijk zeker van je aankoop zijn. Een sloopradio scheelt vaak een stuk in vergelijking met een nieuwe radio en is daarom een goed alternatief als je een nieuwe autoradio wilt aanschaffen.

Autoradio

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autoradio".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl