Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Binnenspiegel

Elke auto hoort een goede binnenspiegel te hebben. Zonder binnenspiegel kun je niet overzien wat er achter je op de weg gebeurt, of je ingehaald wordt en hoe je achteruit kunt inparkeren. Een ongeluk ligt zit in een klein hoekje. Samen met de twee buitenspiegels zorgt een binnenspiegel voor een goed overzicht en veel meer veiligheid in het verkeer. Het is dan ook verplicht om een binnenspiegel te hebben, als je een auto hebt met alleen een linkerbuitenspiegel. Binnenspiegels zijn er in verschillende soorten en maten. Een korte uitleg.

Verschillende soorten binnenspiegels

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten binnenspiegels verkrijgbaar. Deze verschillen niet zozeer in grootte of vorm, maar vooral in de soorten glas die er gebruikt worden in de spiegel.

Licht getint spiegelgas

Licht getint spiegelglas dempen felle koplampen van andere auto’s. Zo raak je niet verblind door deze lichten.

Electrochromisch spiegelglas

Electrochromisch spiegelglas reageert op licht. Wanneer fel licht in de spiegel terecht komt, zal het glas dit automatisch dempen. Deze demping gebeurt automatisch.

Prismatisch spiegelglas

Prismatisch spiegelglas kan draaien in een andere hoek, zodat lichten niet meer hinderlijk in je ogen zullen schijnen.

Binnenspiegel vervangen

Als je binnenspiegel aan vervanging toe is doordat hij bijvoorbeeld los zit, of er misschien zelfs een barst in de spiegel zit die het zicht belemmerd, kan het tijd zijn voor vervanging van de binnenspiegel. Het kan ook zijn dat er niks mis is met je binnenspiegel, maar dat je graag een spiegel wilt die voorzien is van de nieuwste technieken. Je kunt er dan voor kiezen om een tweedehands spiegel te nemen. Dit is vaak goedkoper en zeker niet van mindere kwaliteit. Zorg ervoor dat die spiegels gecontroleerd en nagekeken zijn en na plaatsing kan je zo weer veilig de weg op.

Binnenspiegel

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Binnenspiegel".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl