advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 30 min geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 30 min geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 40 min geleden
    Seat Ibiza
   • 41 min geleden
    Ford B-max
   • 1 uur geleden
    Peugeot 206
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Bobinekabel

   Een bobinekabel zorgt voor de verbinding tussen de bobine en de bougie. Om een auto te kunnen starten moet er voor verbranding van de brandstof worden gezorgd. Dit gebeurt doormiddel van een vonk die met een bougie wordt gemaakt. Deze vonk wordt door de bobine gegenereerd met behulp van elektriciteit. Via de bobinekabel wordt de vonk dan naar de bougie gestuurd waarmee de motor van de auto kan worden gestart en je kunt rijden.

   Defecte bobinekabel

   Als de bobinekabel defect is dan kan de bougie geen vonk creëren waardoor de auto niet kan worden gestart. Een defecte bobinekabel kan verschillende oorzaken hebben. Een bobinekabel die oud is en waarvan het rubber uitgedroogd is kan scheuren waardoor de kabel niet meer te gebruiken is. Ook door toedoen van knaagdieren zoals marters is het mogelijk om een defecte bobinekabel te krijgen. Wil de auto niet goed starten en weet je de bobine te vinden? Start de auto dan en laat de motor draaien met de motorkap open in bijvoorbeeld een donkere garage. Als de bobinekabel defect is dan zullen er vonken ontstaan. Dit is lekstroom en de aanwijzing dat de bobinekabel vervangen moet worden.

   Vervangen van een bobinekabel

   Als het probleem is ontdekt dan is dit gelukkig niet heel moeilijk op te lossen. De bobinekabel kan dan worden vervangen. Dit kan het beste door gebruik te maken van een tweedehands of gebruikte bobine kabel van de sloop. Bij de autosloperij kun je deze bobinekabels voor jouw auto kopen. Voordeel van deze gebruikte onderdelen is dat je een stuk minder betaald dan voor een compleet nieuwe bobinekabel. De door jouw nieuw gekochte bobinekabel kan dan worden vervangen bij een garage zodat je weer veilig en zonder problemen de weg op kunt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bobinekabel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl