advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 minuut geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Boordcomputer

   Met een boordcomputer kan tijdens het rijden informatie worden weergegeven over die betrekking hebben op de auto. Dit kunnen gegevens zijn over het huidige verbruik, de snelheid, de afstand die gereden is of het aantal kilometers dat nog gereden kan worden. Je kunt ook denken aan informatie over de buitentemperatuur en de bandenspanning. Een boordcomputer is dus een essentieel onderdeel van een auto om goed geïnformeerd te blijven tijdens het rijden. Maar wat doe je als de boordcomputer van de auto stuk is?

   Kapotte boordcomputer

   Een boordcomputer die stuk is kan geen informatie weergeven over zaken zoals het brandstofverbruik en de snelheid. Het is afhankelijk van het merk en type auto dat je hebt hoe essentieel dit is voor tijdens het rijden. In veel gevallen kun je dan nog wel op weg, maar weet je bijvoorbeeld niet hoeveel kilometer je nog kunt rijden totdat de brandstof op is. Bij moderne auto’s wordt ook de snelheid weergegeven met behulp van de boordcomputer. Is de boordcomputer defect, dan kan deze informatie niet worden getoond en is het dus niet aan te raden om de weg op te gaan.

   Een nieuwe boordcomputer

   De kosten voor een nieuwe boordcomputer liggen vaak redelijk hoog. Dit komt doordat de boordcomputer van een auto vaak een technisch hoogstandje is en veel informatie kan weergegeven. Om dit te kunnen doen zijn er dus ook veel verschillende sensoren verbonden met de boordcomputer. Gelukkig is er een manier om niet veel te hoeven betalen voor een nieuwe boordcomputer. Je kunt namelijk een gebruikte of tweedehands boordcomputer kopen bij de autosloperij. Deze boordcomputers zijn even goed als een nieuwe boordcomputer, maar een stuk goedkoper omdat ze tweedehands zijn.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Boordcomputer".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl