Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Bougiekabel

Om een auto te kunnen starten wordt erts gebruik gemaakt van bougies. Een bougie creëert een vonk en zorgt ervoor dat de brandstof, die met zuurstof vermengd wordt, kan ontsteken. Hiermee kan de auto worden gestart en kun je ook rijden. Om de bougie van een vonk te kunnen voorzien wordt er gebruik gemaakt van een bougiekabel. Deze kabel zendt stroom naar de bougie toe om een vonk te kunnen maken. Om een auto te kunnen starten en om ook te kunnen rijden met een auto is zowel de bougie als de bougiekabel dus van belang.

Defecte bougiekabel

Na verloop van tijd kunnen bougiekabels door het vele gebruik slijten. Ook kunnen de kabels kapot gaan omdat ze zijn uitgedroogd of een breuk hebben opgelopen. Het is dan niet meer mogelijk om stroom naar de bougie toe te sturen zodat er een vonk gemaakt kan worden. De motor van de auto wil dan als gevolg hiervan waarschijnlijk niet starten. Omdat een auto meerdere cilinders heeft waarin bougies zitten kan het zo zijn dat één bougiekabel niet goed werkt. De cilinder met de betreffende bougie valt dan uit en de motor heeft minder kracht, tijd om de bougiekabels te vervangen.

Vervangen van bougiekabels

Bougiekabels die niet naar behoren werken of defect zijn, moeten worden vervangen. Dit kan door gebruik te maken van bougiekabels die tweedehands of gebruikt zijn. Tweedehands bougiekabels zijn te koop bij de autosloperij en zijn gecontroleerd voor gebruik. Het grote verschil met nieuwe bougiekabels is dat je voor de bougiekabels die van de autosloperij vandaan komen vaak minder betaald voor dezelfde kwaliteit. Laat de vonk weer overspringen met een nieuwe bougiekabel!

Bougiekabel

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bougiekabel".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl