advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Suzuki Alto
   • 11 min geleden
    Mini Mini Cooper
   • 11 min geleden
    Mini Mini Cooper
   • 11 min geleden
    Mini Mini Cooper
   • 12 min geleden
    Volkswagen Golf
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Bougiekabel

   Om een auto te kunnen starten wordt erts gebruik gemaakt van bougies. Een bougie creëert een vonk en zorgt ervoor dat de brandstof, die met zuurstof vermengd wordt, kan ontsteken. Hiermee kan de auto worden gestart en kun je ook rijden. Om de bougie van een vonk te kunnen voorzien wordt er gebruik gemaakt van een bougiekabel. Deze kabel zendt stroom naar de bougie toe om een vonk te kunnen maken. Om een auto te kunnen starten en om ook te kunnen rijden met een auto is zowel de bougie als de bougiekabel dus van belang.

   Defecte bougiekabel

   Na verloop van tijd kunnen bougiekabels door het vele gebruik slijten. Ook kunnen de kabels kapot gaan omdat ze zijn uitgedroogd of een breuk hebben opgelopen. Het is dan niet meer mogelijk om stroom naar de bougie toe te sturen zodat er een vonk gemaakt kan worden. De motor van de auto wil dan als gevolg hiervan waarschijnlijk niet starten. Omdat een auto meerdere cilinders heeft waarin bougies zitten kan het zo zijn dat één bougiekabel niet goed werkt. De cilinder met de betreffende bougie valt dan uit en de motor heeft minder kracht, tijd om de bougiekabels te vervangen.

   Vervangen van bougiekabels

   Bougiekabels die niet naar behoren werken of defect zijn, moeten worden vervangen. Dit kan door gebruik te maken van bougiekabels die tweedehands of gebruikt zijn. Tweedehands bougiekabels zijn te koop bij de autosloperij en zijn gecontroleerd voor gebruik. Het grote verschil met nieuwe bougiekabels is dat je voor de bougiekabels die van de autosloperij vandaan komen vaak minder betaald voor dezelfde kwaliteit. Laat de vonk weer overspringen met een nieuwe bougiekabel!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bougiekabel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl