advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 3 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 4 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brandstofdrukregelaar

   De brandstofdrukregelaar is een onderdeel van de motor van een auto dat ervoor zorgt dat de brandstoftoevoer constant blijft. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat de motor een zo laag mogelijk brandstofverbruik heeft en deze rustig kan draaien. Een brandstofregelaar is eigenlijk een vrij eenvoudig onderdeel van de motor. Brandstof wordt door het onderdeel geleidt langs een ingebouwde veer. Als de hoeveelheid brandstof die hierlangs loopt gelijk is, dan is er niks aan de hand. Stijgt of daalt deze druk, dan zorgt de veer ervoor dat de stroom toch constant blijft. De brandstofdrukregelaar is in het motorblok geplaatst voor de injectie van de brandstof.

   Problemen met de brandstofdrukregelaar

   Een defecte brandstofdrukregelaar kan voor problemen zorgen. Problemen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Om ervoor te zorgen dat er geen schade ontstaat, moet de drukregelaar zo snel mogelijk vervangen worden. Als de drukregelaar kapot is, dan kunnen er verschillende oorzaken zijn. Zo kan het membraan gescheurd zijn dat in de drukregelaar aanwezig is. Dit membraan zorgt ervoor dat de brandstof door de drukregelaar geleidt kan worden. Een ander defect is een gebroken veer. In zo’n geval kan de druk niet gereguleerd worden door de regelaar. Een lekkende behuizing of verstoppingen in de drukregelaar, doordat de brandstof vervuild is, zijn ook bekende problemen.

   Vervangen

   Bij problemen met de brandstofdrukregelaar is het niet mogelijk om het onderdeel te repareren. Dat is alleen mogelijk als het gaat om vervuiling van de drukregelaar. In dat geval kan een monteur het onderdeel demonteren en reinigen. In de andere gevallen moet het onderdeel vervangen worden voor een nieuwe brandstofdrukregelaar. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuwe aan te schaffen en hebt ook de optie om te kiezen voor een goedkopere mogelijkheid. In dat geval kun je een tweedehands brandstofdrukregelaar kopen die afkomstig is van een afgeschreven auto. Auto’s die naar de sloperij worden gebracht, worden zo veel mogelijk van onderdelen ontdaan voor hergebruik. Deze onderdelen worden grondig gecontroleerd en getest, alvorens ze verkocht kunnen w

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstofdrukregelaar".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl