advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 24 min geleden
    Seat Leon
   • 1 uur geleden
    Hyundai Atos-prime
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Transporter
   • 1 uur geleden
    Renault Kangoo
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brandstofleiding

   De brandstofleiding van een auto voorziet de motor van brandstof om te kunnen rijden. Vaak zit de brandstoftank van een auto aan de achterzijde van het voertuig gemonteerd en de motor aan de voorkant. De brandstofleidingen zorgen ervoor dat brandstof vanuit de brandstoftank naar de motor komt zodat dit kan worden verbrand met behulp van bougies in de cilinders. Brandstofleidingen moeten samen met de brandstoftank en de motor een gesloten systeem vormen om ervoor te zorgen dat er geen brandstof of schadelijke gassen kunnen ontsnappen.

   Een kapotte brandstofleiding

   Als de brandstofleiding van de auto stuk is, dan is de kans groot dat er brandstof weg lekt uit de auto. Dat is niet alleen vervelend omdat je dan brandstof verliest, het kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Het lek dat is ontstaan is kwetsbaar en als er een gloeiend voorwerp of open vuur bij in de buurt komt, dan kan er gemakkelijk brand ontstaan in de auto. Om te zorgen dat dit niet gebeurd is het daarom belangrijk dat de brandstofleiding wordt vervangen. De auto wordt daardoor weer veilig en verliest geen brandstof.

   Een nieuwe brandstofleiding aanschaffen

   Een brandstofleiding loopt vanaf de brandstoftank naar de motor en heeft dus vaak een redelijke lengte van een paar meter. Als er een lek is ontstaan dan moet vaak het hele leidingwerk worden vervangen. Om kosten te besparen kun je ervoor kiezen om een nieuwe brandstofleiding te kopen bij de autosloperij. Dit zijn brandstofleidingen die uit auto’s komen die niet meer gebruikt worden. De onderdelen zijn natuurlijk compleet getest en gecontroleerd zodat ze goed zijn voor gebruik. Bijkomend voordeel is dat je minder betaald dan wanneer je een brandstofleiding nieuw zou aanschaffen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstofleiding".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl