advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Iveco 35s18
   • 33 min geleden
    Nissan Nissan Note
   • 36 min geleden
    Peugeot Partner 170c 1.9d
   • 37 min geleden
    Peugeot Partner 170c 1.9d
   • 2 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Bluetec
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brandstofmeter

   Elke auto is voorzien van een brandstofmeter waar op wordt aangetoond hoeveel brandstof er ongeveer nog in de tank zit. Je kunt dan eenvoudig zien of de tank vol, halfvol of bijna leeg. In het laatste geval zal de wijzer vaak wijzen naar een rood vlakje. Ook is het bij veel auto’s zo dat er een lampje gaat branden als de brandstoftank bijna leeg is. De brandstofmeter staat in verbinding met een vlotter die in de brandstoftank zit. Als de vlotter dichter naar de bodem zakt dan wordt er op de brandstofmeter weergegeven dat er minder brandstof is.

   Brandstofmeter defect?

   Als er niet goed wordt aangegeven hoeveel brandstof er nog in de tank zit of als dit helemaal niet wordt aangegeven dan kan dit verschillende oorzaken hebben. De vlotter in de brandstoftank kan defect zijn of de brandstofmeter zelf. Als de brandstofmeter defect is dan kun je tijdens het rijden niet zien hoeveel brandstof er nog over is. Dit kan gevaarlijk zijn omdat je dan niet kunt inschatten hoeveel kilometer je nog kunt rijden met de aanwezige brandstof. Is de brandstofmeter defect, dan moet je deze laten vervangen voor een nieuwe.

   Koop een brandstofmeter bij de Autosloperij

   Een nieuwe brandstofmeter kun je kopen bij de autosloperij en bij een garage in de auto laten monteren. Daar worden onderdelen gekocht die nog goed zijn en afkomstig zijn van gesloopte auto’s. Voordat de onderdelen, zoals jouw nieuwe brandstofmeter, verkocht worden, zijn ze wel uitgebreid getest en goedgekeurd. Bijkomend voordeel van het kopen van een nieuwe brandstofmeter van de autosloperij is dat je er minder voor betaald dan wanneer je een nieuwe brandstofmeter zou aanschaffen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstofmeter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl