advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brandstofpomp

   Een brandstofpomp zorgt ervoor dat de brandstof in een auto, benzine of diesel, van de tank naar de motor gepompt wordt. Door de opvoerpomp gaat de brandstof vanuit de tank een leiding in naar de motor.

   Steeds meer benzine auto’s en alle dieselauto’s hebben daarbij een hogedruk inspuitpomp, waarmee de brandstof in direct ingespoten motoren terecht komt, op het juiste verbranding moment. Ook dit wordt een brandstofpomp genoemd; er ontstaat daardoor nog wel eens verwarring om welke van de twee pompen het gaat.

   Wanneer is een brandstofpomp defect?

   Als een auto begint over te slaan of moeilijk start, of je hebt het idee dat de auto veel meer brandstof verbruikt, kan het zijn dat de pomp kapot is. Neem in dat geval contact op met een garage of monteur om de pomp te laten controleren.

   Als je in het bezit bent van een oldtimer kun je zelf ook wat aan het onderhoud van een brandstofpomp doen. In dat geval kun je de deksel van de brandstofpomp demonteren en het filter eruit halen en reinigen. Doe dit met benzine. Je kunt ook de pakking vervangen indien nodig.

   Als je in het bezit bent van een moderne auto is het een vrij technische onderneming en kun je dit beter door een monteur laten doen. Kosten van het vervangen van een pomp zijn sterk afhankelijk van het soort pomp en de montagetijd; overleg dit eventueel bij de garage.

   Het aanschaffen van een tweedehands of gebruikte brandstofpomp

   Een brandstofpomp kan goed nog een keer gebruikt worden. Geef goed aan welk onderdeel of welk soort pomp je nodig hebt. Laat het onderdeel vervolgens goed nakijken en eventueel testen. Zo kun je er zeker van zijn dat je een brandstofpomp (laat) plaatsen die nog werkt en die nog een tijdje meegaat.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstofpomp".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl